ΚεντρικήΟμορφιά

Βήμα – βήμα το μασάζ προσώπου που θα σου χαρίσει λαμπερή επιδερμίδα!

22/3/2023

Εδώ και τρία χρόνια, η περιποίηση του προσώπου μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητάς μας. Με τόση προσοχή στην επιδερμίδα, νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα να της δώσουμε λίγη επιπλέον αγάπη – σε τελική ανάλυση, η προτεραιότητα του υγιούς δέρματος δεν είναι μόνο να αποκτήσουμε λαμπερό δέρμα, αλλά και να διατηρήσουμε τη συνολική μας υγεία.

Επειδή δεν έχουμε όλοι το χρόνο (ή τον προϋπολογισμό) να τρέχουμε πάντα στην αισθητικό μας για θεραπείες, αυτός ο οδηγός μασάζ προσώπου είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου από το ανέσεις του σπιτιού σου. 

Μάθε πώς να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σoυ σαν επαγγελματίας

Όταν χρειάζεσαι λίγη επιπλέον λάμψη και lift, το μασάζ προσώπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσεις τη ροή του αίματος και να βοηθήσεις στη λεμφική παροχέτευση, η οποία βοηθά στην αποβολή των τοξινών στο σώμα και στη βελτίωση της κυκλοφορίας των θρεπτικών ουσιών στα ζωτικά όργανα. 

Βήμα 1: Πάρε μια καλή αναπνοή
Είναι εντάξει να χαλαρώσεις για ένα λεπτό. Ο τρόπος που κινούμαστε στον κόσμο (ξεκινώντας από τα τηλέφωνα, τους υπολογιστές, τα tablet κ.λπ.) μας κάνει να κρατάμε μεγάλη ένταση στο λαιμό μας, συμβάλλοντας στη λεμφική στασιμότητα που βιώνουμε. Παίρνοντας τρεις μεγάλες αναπνοές, στέλνεις ένα μήνυμα στον εγκέφαλό σου προετοιμάζοντας το σώμα σου για χαλάρωση και απελευθέρωση της έντασης.

Βήμα 2: Άπλωσε το face oil στο πρόσωπό σου
Επέλεξε το κατάλληλο λάδι προσώπου και ζέστανέ στα χέρια σου. Στην συνέχεια, άπλωσέ το σε όλο σου το πρόσωπο, προχωρώντας προς το λαιμό και το ντεκολτέ. Βεβαιώσου ότι δημιουργείς μια ήπια ένταση στο μασάζ προσώπου σου, διαφορετικά θα τραβήξεις το δέρμα σου, δημιουργώντας ζημιά.

Βήμα 3: Η έξυπνη κίνηση με τα δάχτυλα

Διαχώρισε τον δείκτη σου από το μεσαίο δάχτυλό σου και τοποθέτησε το σχήμα ψαλιδιού γύρω από το αυτί σου με τον δείκτη σου κάτω από τον λοβό του αυτιού σου και το μεσαίο δάχτυλό σου πάνω από αυτό. Κάνε ελαφρύ μασάζ στην περιοχή με κυκλικές κινήσεις για να αρχίσει η διέγερση των λεμφαδένων.

Βήμα 4: Ανύψωση φρυδιών

Υπάρχουν πολλά σημεία βελονισμού στο φρύδι, επομένως είναι σημαντικό να δείχνεις αγάπη σε αυτή την περιοχή. Ακολουθώντας το κόκκαλο του φρυδιού σου, μετακίνησε τις αρθρώσεις σου πάνω από την περιοχή εστιάζοντας σε μια ανοδική κίνηση.

Βήμα 5: Μέτωπο

Προχωρώντας από το κέντρο του μετώπου προς τα κάτω προς τον κρόταφο, μετακίνησε τα δάχτυλά σου με κυκλικές κινήσεις πάνω από την περιοχή, τραβώντας απαλά προς τα πάνω.

Βήμα 6: Πίσω στο λαιμό

Τέλος, πιάσε τα χέρια σου και πίεσε ελαφρά και στις δύο πλευρές του λαιμού σου, και πίεσε πέντε φορές.

Μέχρι το τέλος αυτού του μασάζ προσώπου, το δέρμα σου θα είναι τόσο χαλαρό που όλα τα προϊόντα που εφαρμόζεις θα πρέπει να απορροφώνται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ολοκλήρωσε με μια ενυδατική κρέμα προσώπου πάνω από το λάδι προσώπου σου, στρώνοντας τα προϊόντα σου για καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Προφήτης Ιωήλ

xristiana

ΡευΜΑζην: «Γνωριμία με τα πιο συχνά ρευματικά νοσήματα»

xristiana

Thessaloniki Street Food Festival 2023

xristiana