ΚεντρικήΟμορφιά

5 items που δεν αποχωρίζονται ποτέ οι Γαλλίδες

2/7/2022

Για να γίνεις και εσύ το απόλυτο French gal πρέπει έχεις στην γκαρνταρόμπα σου συγκεκριμένα ρούχα τα οποία θα σου προσφέρουν ανεπιτήδευτα κομψές εμφανίσεις όλο το χρόνο.

Οι Γαλλίδες είναι η επιτομή του στιλ και έχουν πάντοτε περιποιημένη εικόνα, χωρίς τίποτα να μοιάζει υπερβολικό επάνω τους.

Κλέβουν την παράσταση με τις στιλιστικές τους επιλογές είτε βρίσκονται σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές είτε μένουν ακόμα στην πόλη.

Τα looks τους αποπνέουν αέρα πολυτέλειας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν επενδύσει μια περιουσία για να αποκτήσουν όλα τα items που τα συνθέτουν.

Άλλωστε οι ίδιες γνωρίζουν πολύ καλά πώς να συνδυάζουν υψηλής αξίας κομμάτια με πιο οικονομικές επιλογές κάνοντας το αποτέλεσμα να δείχνει τέλειο και προσιτό.

Ποια είναι όμως εκείνα τα κομμάτια στα οποία στηρίζουν το “à la française” look τους; Τα essentials που έχουν στην ντουλάπα τους οι Γαλλίδες είναι πέντε και προτείνουμε να τα βάλεις κι εσύ στη δική σου, αν θέλεις να… φέρεις στα μέτρα σου αυτή την γαλλική κομψότητα που τις χαρακτηρίζει!

  • Floral φόρεμα 
  • Flat σανδάλια
  • T-shirt μαρινιέρα
  • Flared jeans
  • Ένα oversized λευκό ή γαλάζιο πουκάμισο.
Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ειρήνη Διαμαντακίδου.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα προειδοποιητικά σημάδια πριν από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο

xristiana

Μερική έκλειψη ηλίου σήμερα, ορατή και στην Ελλάδα – Παρακολουθείστε live το φαινόμενο

xristiana

Η Τράπεζα Πειραιώς ενισχύει την ισότιμη πρόσβαση των ατόμων με οπτική αναπηρία στα ΑΤΜ

xristiana