ΚεντρικήΟμορφιά

Πως θα πετύχεις το glass skin look

27/3/2023

Το glass skin look είναι ένα από τα mega trends που έχουν κυριαρχήσει την τελευταία περίοδο στο μακιγιάζ. Αν δε σου αρέσει το υπερβολικό μακιγιάζ και είσαι λάτρης της φυσικής ομορφιάς τότε το συγκεκριμένο είναι σίγουρα για εσένα και παρακάτω θα βρεις τα βήματα για να το πετύχεις.

Το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα είναι να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου από τα νεκρά κύτταρα, οπότε με λίγο νερό micellaire σε ένα βαμβάκι πέρασε το πρόσωπό σου με ταμποναριστές κινήσεις.

Στη συνέχεια ψέκασε με ένα ενυδατικό mist ή primer την δεξιά και αριστερή πλευρά του προσώπου σου χωρίς να εστιάσεις στο Τ. Τα χείλη μας είναι πολύ σημαντικό να μην είναι ξηρά κι αφυδατωμένα, αν πάλι τα δικά σου είναι, κάνε ένα ελαφρύ scrub και στη συνέχεια εφάρμοσε ένα ενυδατικό balm.

Έπειτα εφάρμοσε την ενυδατική σου κρέμα και πάνω από αυτή ένα foundation που θα αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή, χωρίς ματ αποτέλεσμα.

Αναλόγως τις ανάγκες σου βάλε concealer κάτω από τα μάτια για να φωτίσεις την περιοχή χωρίς όμως να δημιουργήσεις διχρωμίες.

Διάλεξε ένα σχετικά διάφανο κρεμώδες highlighter και τοποθέτησε με το δάχτυλό σου στα ζυγωματικά, στην καμπύλη της μύτης ανάμεσα στα φρύδια, στην γέφυρα της μύτης και στο κόκκαλο κάτω από το φρύδι.

Με ένα μικρό πινέλο και ταμποναριστές κινήσεις βάλε πούδρα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη και στο σαγόνι. Ολοκλήρωσε αυτό το look με ένα setting spray που αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και ενυδατωμένη.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

«Δίνουμε Αίμα, Σώζουμε Ζωές»

xristiana

«Τα Παπούτσια του Άλλου» | ΜΜΘ (Μ2)

xristiana

«Χαμόγελο Του Παιδιού»: Δωρεάν Ιατρικές & Οδοντιατρικές Εξετάσεις Σε Παιδιά

xristiana