Το απόλυτο trick του Tik Tok για τέλεια φρύδια μόνο με το σαπούνι σου!

36

24/3/2023

Όλο αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα από την πανδημία και μετά, το Tik Tok έχει γίνει το σημείο αναφοράς για τις νέες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς. Το Tik Tok είναι το κατάλληλο “χρυσωρυχείο” για hacks όλων των ποικιλιών το 2023, ειδικά όταν πρόκειται για beauty tips.

Λατρεύουμε το υπερβολικό μακιγιάζ, αλλά πάντα καλωσορίζουμε τρόπους για να απλοποιήσουμε τη ρουτίνα μας έστω και μόνο για να περάσουμε την ώρα μας μαθαίνοντας κάτι νέο.

Βρήκαμε,, λοιπόν, το νέο αγαπημένο μας trick από τον κόσμο του Tik Tok για άψογα φρύδια μόνο με την βοήθεια του σαπουνιού μας. Αν έχεις προσέξει, τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι η νέα εμμονή των stars, ενώ η τεχνική eyebrow lamination είναι η αγαπημένη των Ελληνίδων celebrities. Τώρα, μπορείς να πετύχεις τα τέλεια φρύδια για την Άνοιξη 2023 μέσα από το παρακάτω Tik Tok κόλπο.

Το απόλυτο trick του Tik Tok για τέλεια φρύδια μόνο με το σαπούνι σου!

Η Tik Toker και μοντέλο @blueeyedcai έδειξε να περνάει κατά μήκος των φρυδιών της μια ράβδο γεμάτη με σαπούνι και να χτενίζει τα φρύδια της.

Αυτή η τεχνική επιτρέπει σε κάθε τρίχα των φρυδιών να ξεχωρίζει, δίνοντας στα φρύδια μια πιο γεμάτη, πιο γυαλιστερή όψη.

@blueyedcai

Eyebrow tutorial ✨ using @benefitcosmetics eyebrow pencil and Pears soap to sculpt! ✨ #fyp #foryou #eyebrows #soapbrows #makeuptutorial #makeup

♬ streets x needed me by adamusic – Adam Wright

 Βάλε σαπούνι στα φρύδια σου

Αυτό το Tik Tok κόλπο κέρδισε γρήγορα μεγάλη δημοτικότητα στο Tik Tok, καθώς προσφέρει τα καλοχτενισμένα φρύδια με θαμνώδη, με πιο φυσική εμφάνιση που είναι trend την φετινή χρονιά. 

Δοκίμασε και εσύ αυτό το έξυπνο και απλό Tik Tok κόλπο για να πετύχεις έντονα, θαμνώδη φρύδια τονίζοντας το βλέμμα σου.

Photos: Tik Tok, Istock

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή βίντεο: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com