ΚεντρικήΟμορφιά

Lip balm, gloss ή lipstick: Ποιο θα επιλέξεις;

20/2/2023

Ένα πραγματικά φωτεινό χρώμα στα χείλη μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σου φωτίζοντας το πρόσωπο, ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Είτε λοιπόν αγαπάς τις έντονες αποχρώσεις είτε τις πιο απαλές υπάρχει μια κολακευτική επιλογή για εσένα.

Lip balm
Είναι αδύνατο να κάνεις λάθος επιλογή με ένα balm. Κατάλληλο για την περιποίηση των χειλιών, είναι εξαιρετικά θρεπτικό και μπορείς να διαλέξεις κάποιο με χρώμα ή χωρίς. Δείχνει εξαιρετικά κομψό ακόμα και με έντονο μακιγιάζ . Μπορείς να το έχεις στην τσάντα σου, στο γραφείο, στο ντουλαπάκι του μπάνιου, στο κομοδίνο ή οπουδήποτε το χρειάζεσαι για να το χρησιμοποιείς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Lip gloss
Το αγαπημένο gloss σε κάνει να αισθάνεσαι σίγουρα πιο sexy. Όταν χρειάζεσαι λάμψη και «ζουμερό» αποτέλεσμα είναι η πιο κατάλληλη επιλογή είτε φορώντας το κραγιόν σου από κάτω είτε όχι. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται σαρκώδη και γεμάτα.

Lipstick
Το κραγιόν είναι για εσένα που επιθυμείς διάρκεια και πιο έντονο αποτέλεσμα. Το σωστό κραγιόν σού δίνει αυτοπεποίθηση και μπορεί εύκολα να αναδείξει οποιαδήποτε εμφάνιση από την πιο casual ως την πιο glam. Αν δεν έχεις γεμάτα χείλη επίλεξε ένα κραγιόν σε ματ υφή με ένα μολύβι περιγράμματος χειλιών στην ίδια απόχρωση.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

xristiana

Πως να κάνετε το concealer να μείνει σταθερό στα μάτια σας

xristiana

Το 3x3GR Basketball National Tour έρχεται στα Χανιά

xristiana