ΚεντρικήΟμορφιά

3 τρόποι για να δώσεις όγκο στα άτονα μαλλιά

20/2/2023

Όλες όσες έχουμε ίσια μαλλιά γνωρίζουμε καλά πως είναι δύσκολο να τους δώσουμε όγκο και να τον διατηρήσουμε. Πολλές φορές αναγκαζόμαστε να λουζόμαστε πιο συχνά από όσο πρέπει ή να χρησιμοποιούμε προϊόντα για όγκο που τελικά καταστρέφουν την τρίχα. Παρακάτω θα διαβάσεις 3 αποτελεσματικούς τρόπους για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου.

Βρες το κατάλληλο κούρεμα
Ένα σωστό κούρεμα είναι η βάση για κάθε χτένισμα. Τα μαλλιά με βάρος έχουν την τάση να χάνουν τον όγκο τους. Επίσης η λεπτή τρίχα δεν βοηθά να διατηρείται ένα χτένισμα για πολύ ώρα. Συζήτησε λοιπόν με τον κομμωτή σου ποιο είναι το πιο κατάλληλο κούρεμα για εσένα ώστε να έχεις τον όγκο που χρειάζεσαι χωρίς να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου σε καθημερινή βάση.

Δοκίμασε τα layers
Για να φαίνονται τα μαλλιά σου πιο πλούσια και καθόλου επίπεδα δοκίμασε να τα κόψεις σε layers. Αυτό όπως και οι αφέλειες θα σου δώσουν στυλ και αμέσως τα μαλλιά σου θα δείξουν πιο πυκνά.

Πρόσεξε πως στεγνώνεις τα μαλλιά σου
Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου προσπάθησε να μη το κάνεις με τη ροή του αέρα προς τα κάτω. Σκύψε και άφησε τα μαλλιά σου να πέσουν προς τα κάτω. Στέγνωσέ τα προς αυτή την κατεύθυνση έτσι ώστε η ρίζα να «σηκώνεται» από την κορυφή του κεφαλιού.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 12/11

xristiana

Ελλείψεις φαρμάκων: Σε 280 κωδικούς το πρόβλημα – Πού οφείλεται

xristiana

Ασπιρίνη: Τα συμπτώματα από υπερβολική λήψη – Πότε προκαλεί θάνατο

xristiana