ΚεντρικήΟμορφιά

Και ρομαντικά και stylish: 8 μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το ροζ

2/2/2023

Pink is always a good idea και εδώ θα βρεις minimal chic ιδέες για να «παίξεις» με το ροζ στο μακιγιάζ σου.

Το Barbiecore trend φαίνεται πως ήρθε… για να μείνει. Λέω για αυτήν την τρέλα με το ροζ στα ρούχα, που προέκυψε την άνοιξη χάρη στα νέα για την ταινία της Barbie με πρωταγωνιστές την Margot Robbie και τον Ryan Gosling. Και η οποία μετατοπίζεται και στον κόσμο της ομορφιάς με το ροζ, το 2023, να είναι πρωταγωνιστής και στο μακιγιάζ.

Σκιές, στρας, ρουζ και κραγιόν σε ροζ αποχρώσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας από εδώ και στο εξής. Τι λες; Είσαι έτοιμη να δεις πώς μπορείς κι εσύ να κάνεις το ροζ το basic χρώμα στο μακιγιάζ σου;

Chanel Haute Couture SS23: Ένα μακιγιάζ σύμβολο της γυναικείας ενδυνάμωσης

Barely there αλά Hailey Bieber

hailey_roz.jpg

Το barely there ροζ μακιγιάζ στα μάτια είναι τέλειο για κάθε περίσταση. Για ν’ αντιγράψεις το look της Hailey Bieber θα χρειαστείς μια ροζ ματ σκιά, έντονο ροζ ρουζ στα ζυγωματικά και ένα ροζ lip gloss.

Ροζ negative space

negative_space.jpg

Το negative space δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρο. Για να πετύχεις αυτό το eye look χρησιμοποίησε φούξια fluo eyeliner και κάνε statement… τόσο απλά.

Lavender pink

lavender_pink.jpg

Ανακάτεψε μια ροζ σκιά με μία στο χρώμα της λεβάντας για να δημιουργήσεις αυτό το ονειρεμένο look. Για να δώσεις έμφαση στα μάτια, χρησιμοποίησε στα χείλη ένα ροζ lip gloss.

Baby coral

baby_coral.jpg

Αν δεν σου αρέσει το λαμπερό ροζ, χρησιμοποίησε μια κοραλλί σκιά και nude κραγιόν για να διατηρήσεις πιο «ήσυχο» το look.

Graphic cat eye

graphic_cat_eye.jpg

Πάνω από το μαύρο eyeliner, «πάτα» φούξια γραμμή, βάλε μαύρη μάσκαρα και ολοκλήρωσε το look με ροζ ματ κραγιόν.

50 shades of pink

pink_shades.jpg

Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια απόχρωση του ροζ να χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ σου; Κάνε combo σε διάφορες αποχρώσεις και ανακάτεψέ τις στα μάτια σου. Το Barbiecore trend, άλλωστε, είναι πανταχού παρόν.

Smoky party

smoky_party.jpg

Ένα σκούρο ροζ smoky eye look είναι τέλειο για εσένα που θες να κάνεις αυτό το κάτι διαφορετικό στο party μακιγιάζ σου. Ολοκλήρωσε το look με σβησμένο eyeliner και μάσκαρα και θα γίνεις η queen της βραδιάς.

Ροζ στρας

pink_embellishments.jpg

Άσε τις ροζ σκιές και τα μολύβια και βάλε στο βλέφαρο ροζ στρας σαν την Gigi Hadid. Τα embellishments ήταν trend το 2022 και το 2023 θα συνεχίσουν την πορεία τους.

Μαρία Ροδίτη

ΜΑΡΙΑ ΡΟΔΙΤΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Σύγκαμα – Τι να γνωρίζετε

xristiana

Το Καθιερωμένο Ραντεβού Με Την Ανθοκομική Έκθεση 11-14 Μαΐου Από ”Τα Παιδιά Της Άνοιξης”.

xristiana

Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο “ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ”

xristiana