News ΑΜΕΑΚεντρική

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδράμει ουσιαστικά σε δράσεις για τα ΑμεΑ

25/3/2023

Χαιρετισμό σε εκδήλωση για την συμμετοχή και το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία σε ίσες ευκαιρίες, που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης.

Μεταξύ άλλων, ο Χ. Βυτινιώτης τόνισε στον σεβασμό στην αναπηρία -“χαρακτηριστικό που οφείλει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε- για να επισημάνει στη συνέχεια πως “η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεισφέρει και συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο προκειμένου να συμβάλει ουσιαστικά στο πολύτιμο έργο που προσφέρουν οι φορείς των αμεα στη χώρα μας”.

Η πιο πάνω εκδήλωση, με θέμα “Τα δικαιώματα και οι κοινωνικές παροχές για άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.

ρόλος των τοπικών Αρχών, των κοινωνικών εταίρων και των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου” διοργανώθηκε από την ΕΣΑμεΑ (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) στην Κόρινθο, στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 10 (Π.Ε.10) “Διεκδικούμε Μαζί” της πράξης “Αγησίλαος”, μέσω του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ενωση και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Πηγή: https://eleftheriaonline.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αγώνες «GERI OLYMPICS» Για Άτομα Μεγαλύτερης Ηλικίας Και Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων Για Πρώτη Φορά Στην Ελλάδα – Στο Κλειστό Του Χολαργού

xristiana

Συζητούσαν 2 ξανθιές

xristiana

«Αθέατα Καλοκαίρια»: Η έκθεση φωτογραφίας του Νίκου Καρμανιόλα ανοίγει τις πύλες της στον Ιωνικό Σύνδεσμο

xristiana