ΚεντρικήΟμορφιά

Ζεστή σαν αγκαλιά: Η νέα συλλεκτική συλλογή της essence, Hugs & Teddies

27/1/2023

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αγάπη! Κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών της χρονιάς, μια αγαπημένη αγκαλιά είναι απαραίτητη και πάντα καλοδεχούμενη. Χουζουρέψτε με την αγαπημένη σας χνουδωτή κουβέρτα, πάρτε μια αγκαλιά το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Πάνω στην ώρα, έρχεται και η νέα συλλεκτική συλλογή της essence Hugs & Teddies για να κλέψει τις καρδιές όλων με τα χαριτωμένα σχέδια με αρκουδάκια, τα έξτρα μαλακά υλικά και τα ζεστά, κομψά χρώματά της.

Η συλλεκτική συλλογή προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για ένα ολοκληρωμένο look: lip liner και lipgloss, μια παλέτα για τα μάτια και το πρόσωπο, πινέλα, φουντωτά λαστιχάκια μαλλιών, βερνίκια νυχιών αλλά και αυτοκόλλητα για τα νύχια.

Η συλλεκτική συλλογή της essence Hugs & Teddies είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Ιανουάριο 2023.

HUGS&TEDDIES eye & face palette

Η παλέτα για τα μάτια και το πρόσωπο από τη συλλεκτική συλλογή της essence HUGS&TEDDIES προσφέρει όσα χρειάζεστε για ένα λαμπερό, ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Οι έξι σκιές σε απαλές, nude, καφέ και ροζέ αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν πανέμορφα στιλ μακιγιάζ στα μάτια. Χάρη στα διαφορετικά φινιρίσματα, από ματ και μεταλλικά μέχρι σατέν,  μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία από looks με διαφορετικά εφέ. Το ρουζ τονίζει όμορφα τα μάγουλα, ενώ το highlighter προσφέρει μαγευτική λάμψη στην επιδερμίδα σας. Η παλέτα έρχεται σε απαλό ροζ σχέδιο με ένα χαριτωμένο αρκουδάκι.

HUGS&TEDDIES eye & face palette

Περίπου €9,99* // 01 Warm Hugs Make Your Face Glow!

HUGS&TEDDIES plumping lip gloss

Η διαφορά είναι στο φιλί: Το διογκωτικό lip gloss της συλλεκτικής συλλογής της essence HUGS&TEDDIES έρχεται σε μια ζεστή nude απόχρωση με μέτρια κάλυψη. Η απαλή, βουτυρένια υφή απλώνεται ομαλά στα χείλη και παρέχει ένα γυαλιστερό φινίρισμα με ένα εφέ διόγκωσης. Το αποκορύφωμα είναι ότι το lipgloss έχει ένα ευχάριστο άρωμα βανίλιας και μέντας – φτιαγμένο για φιλιά.      

HUGS&TEDDIES plumping lip gloss

Περίπου €2,99* // 01 Kissed By Teddy

HUGS&TEDDIES soft lip liner

Το μαλακό lip liner από τη συλλεκτική συλλογή της essence HUGS&TEDDIES ταιριάζει υπέροχα με το διογκωτικό  lipgloss. Χάρη στην ιδιαίτερα απαλή υφή του, ο σχεδιασμός κατά μήκος του περιγράμματος των χειλιών με ακρίβεια δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Και το καλύτερο; Το αποτέλεσμα  διαρκεί για ώρες!

HUGS&TEDDIES soft lip liner

Περίπου €1,89* // 01 So Beary Soft!

HUGS&TEDDIES scented nail stickers

Ωω! Τα Hugs & Teddies αυτοκόλλητα για νύχια κάνουν τα νύχια σας να ξεχωρίζουν με τα χαριτωμένα σχέδια με αρκουδάκια. Υπάρχουν 50 διαφορετικά μοτίβα για να διαλέξετε και επιπλέον τα αυτοκόλλητα νυχιών έχουν άρωμα βανίλιας.

Περίπου €1,89* // 01 Ready, Steady – Teddy!

HUGS&TEDDIES matte nail polish

HUGS&TEDDIES matte nail polish

Για μια απόλυτα ζεστή εμφάνιση, μην ξεχάσετε τα νύχια! Το ματ βερνίκι νυχιών της essence HUGS&TEDDIES έρχεται σε μια ζεστή απόχρωση κακάο με σύσταση υψηλής χρωματικής απόδοσης. Για μανικιούρ με υψηλή κάλυψη και ματ φινίρισμα με μία μόνο εφαρμογή.

Περίπου €2,49* // 01 Cozy As Fluff!

HUGS&TEDDIES brush duo

Το δίδυμο πινέλων από τη συλλεκτική συλλογή essence HUGS&TEDDIES είναι το καταλληλότερο εργαλείο για την παλέτα ματιών και προσώπου. Το πινέλο για τις σκιές ματιών αλλά και το πινέλο προσώπου έχουν εξαιρετικά απαλές, λευκές τρίχες και μια απαλή λαβή που κάθεται άνετα στο χέρι. Επίσης, η συσκευασία τους ξεχωρίζει με το απαλό ροζ χρώμα και σχέδιο με τα αρκουδοαυτάκια.

HUGS&TEDDIES brush duo

Περίπου €4,99* //  01 Super Soft & Beary Cute!

HUGS&TEDDIES scrunchie

Τόσο απαλό! Με το λαστιχάκι της essence HUGS&TEDDIES, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια χαλαρή αλογοουρά ή σινιόν σε ελάχιστο χρόνο. Το φουντωτό λαστιχάκι σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις με το εξαιρετικά μαλακό υλικό του που θυμίζει βελούδινο, λούτρινο αρκουδάκι!

HUGS&TEDDIES scrunchie

Περίπου €2,49* // 01 More Cuddles, Please!

Related posts

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κομμωτικής “All Star Trophy 2024”, στο Tae Kwo Do

xristiana

558 θέσεις για ΑμεΑ και συγγενείς στην προκήρυξη για την Υγεία

xristiana

Πόσο θανατηφόρο είναι το γλοιοβλάστωμα; Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

xristiana