ΚεντρικήΟμορφιά

Nail art: Ανακαλύψαμε 4+1 υπέροχα σχέδια για νύχια σε κλασσικό γαλλικό μανικιούρ!

27/1/2023

Το γαλλικό μανικιούρ έχει κάνει ένα δυναμικό come back τα τελευταία χρόνια στα trends και είναι το hot nail art του 2023. Έχουν εμφανιστεί αμέτρητες εκδοχές του γαλλικού μναικιούρ στο διαδίκτυο, δημιουργώντας ένα εντελώς νέο είδος μοντέρνου γαλλικού μανικιούρ. 

Καθώς το γαλλικό μανικιούρ συνεχίζεται και το 2023, έχει επεκταθεί στα social media με δεκάδες διαφορετικές εκδοχές σε σχέδια και χρώματα. Πάντα, όμως, με την άκρη των νυχιών να ξεχωρίζει! Οι ιδιοφυείς nail artists της εποχή μας έχουν δείξει απίστευτες εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ στο Instagram, με neon λεπτομέρειες, glitter και πολλά ακόμη.

Ωστόσο, σήμερα θα σου δείξουμε μερικά υπέροχα σχέδια στο κλασσικό γαλλικό μανικιούρ με την λευκή άκρη που όλοι αγαπήσαμε. Όσα σχέδια σε γαλλικό νύχι και αν βγουν, κανένα δεν θα ξεπεράσει την δύναμη του κλασσικού nail art. 

Nail art: Ανακαλύψαμε 5 υπέροχες ιδέες σε κλασσικό γαλλικό μανικιούρ!

To κλασσικό γαλλικό μανικιούρ είναι εκείνο το νύχι με την τετραγωνισμένη ή οβάλ λευκή άκρη. Το nail art που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον χώρο της μόδας, είναι αιώνιο και κλασσικό.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα θα σου δείξουμε μερικά κορυφαία σχέδια σε γαλλικό μανικιούρ που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Όπως θα δεις η βάση σου μπορεί να είναι είτε nude είτε ροζ είτε διάφανη, αλλά η all time classic λευκή άκρη είναι το σήμα κατετεθέν σου.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://glance.gr

Related posts

Κύπρος: Διασώθηκε αλεπού που έπεσε σε λίμνη – Δείτε βίντεο

xristiana

Οι καλύτεροι χυμοί που καθυστερούν τη γήρανση, σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία

xristiana

Εκδήλωση Για Την Έμφυλη Βία

xristiana