ΚεντρικήΟμορφιά

Γνωρίστε το πιο κολακευτικό κούρεμα του χειμώνα

5/1/2023

Θα έχετε πιθανόν παρατηρήσει ότι οι σημερινές τάσεις τόσο στο κούρεμα όσο και στο χτένισμα «θέλουν» μαλλιά με όγκο. Εδώ και λίγο καιρό το κόψιμο «Frame Cut» που επινόησε ο κομμωτής διασημοτήτων Marc Mena κάνει θραύση, καθώς όπως λέει και το όνομά του είναι ένα κόψιμο που πλαισιώνει το πρόσωπο ενώ προσθέτει υφή, όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Καιρός για αλλαγή;

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Ενώ το μήκος αυτού του στιλ είναι σχετικά απροσδιόριστο, ξεκίνησε από μέτριου μήκους μαλλιά. Ο κομμωτής διασημοτήτων Marc Mena, ο οποίος επινόησε το όνομα του στιλ, είπε ότι παρατήρησε ότι πολλές ηθοποιοί είχαν μακριά μαλλιά που δεν χωρούσαν στο κάδρο της κάμερας.

Συνειδητοποίησε ότι αυτό το ίδιο δίλημμα θα μπορούσε να ισχύει για άτομα που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο πλατφόρμες συνομιλίας μέσω βίντεο, όπως το Zoom και το FaceTime. Ως αποτέλεσμα, το Frame cut έγινε δημοφιλές, καθώς βοηθά τις γυναίκες να αισθάνονται πιο σίγουρες στην κάμερα!

Πολλές φορές όταν θέλετε να βγείτε μια φωτογραφία ή να κάνετε ένα zoom call, θέλετε όλο το χτένισμα σας να μπορεί να είναι εμφανές μέσα στο πλαίσιο της κάμερας. Και αυτό αποτελεί μια καλή αφορμή για να πείτε το “ναι” σε αυτή την τάση.

Οι A-listers έχουν ήδη δοκιμάσει τα τεράστια “πλεονεκτήματα” αυτού του κουρέματος. Η Khloé Kardashian, η Zendaya, η Kaia Gerber, η Mindy Kaling και η Zoey Deutsch υιοθέτησαν την τάση με διάφορες παραλλαγές στα μαλλιά τους.

Ιδανικό για όλες!

Αυτή η εμφάνιση έγινε δημοφιλής γιατί είναι ιδανική για κάθε ηλικία και χρώμα μαλλιών, επειδή είναι ένα κούρεμα και χτένισμα εξαιρετικά προσαρμόσιμο και εύκολο στο styling.

Και αυτό το μακρύ καρέ έγινε επιτέλους τέλειο για κάθε ηλικία και κάθε απόχρωση μαλλιών. Μάλιστα κάποιοι κομμωτές αναφέρουν πως το γεγονός ότι το μήκος είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Επιπλέον αν έχετε βαρεθεί τη μονοτονία που από τα μακριά μαλλιά τότε σίγουρα τα πιο μοντέρνα χτενίσματα θα σας δώσουν μία νέα εικόνα.

Τι είναι πρακτικά το frame cut;

Πρόκειται για ένα γενικά καρέ κούρεμα που έχει μια φράντζα, μακριά ή πιο κοντή. Το θέμα με αυτό το κούρεμα είναι ότι πρέπει να έχει έμφαση στο μπροστινό μέρος του προσώπου σας.

Ενώ για το styling  θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον παραδοσιακό τρόπο χρησιμοποιώντας ρόλεϊ ή το εργαλείο για μπούκλες, αν θέλετε να δημιουργήσετε μπούκλες για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φυσικά μπορείτε να χτενιστείτε ακόμη και με μια απλή βούρτσα και ένα πιστολάκι. Μόλις τα χτενίσετε, φροντίστε να τελειώσετε με ένα σπρέι που χαρίζει υφή για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https:https://www.womanidol.com

Related posts

Σταϊκούρας: «Χωρίς πρόσβαση στα ΑμεΑ το 31% των λεωφορείων»

xristiana

Πονοκέφαλος: Τι ρόλο παίζει το πρόγραμμα των γευμάτων μέσα στην ημέρα

xristiana

2η Attica Green Expo Στις Εγκαταστάσεις Του Tae Kwon Do

xristiana