ΚεντρικήΟμορφιά

DIY Time! Αν περίσσεψαν πολλοί κουραμπιέδες κάνε τους lip scrub – Για τέλεια χείλη στο λεπτό

5/1/2023

Αν βλέπεις πως θα σου μείνουν πολλοί κουραμπιέδες από τα Χριστούγεννα, αξιοποίησέ τους για… την ομορφιά σου. Το lip scrub που θα φτιάξεις θα είναι το καλύτερο ever.

Λίγο πριν οι γιορτές τελειώσουν καταλαβαίνεις πραγματικά αν το παράκανες με την ποσότητα των χριστουγεννιάτικων γλυκών που έφτιαξες. Στο δικό μου σπίτι, για να καταλάβεις, πρωτεύοντα ρόλο – από όλα τα γλυκά- τέτοιες μέρες έχουν οι κουραμπιέδες.

Η μαμά μου τους λατρεύει, τους έχει πρώτους στη λίστα και γι’ αυτό φτιάχνει περισσότερους από τα μελομακάρονα. Και κάποια στιγμή προς το τέλος της εορταστικής περιόδου συνειδητοποιεί ότι πρέπει κάτι να τους κάνει. Δεν γίνεται να φαγωθούν όλοι αυτοί οι κουραμπιέδες. Οπότε, έρχεται η σειρά των φίλων και συγγενών να τους προσφέρει μερικούς σαν δώρο, αλλά… και της ομορφιάς. Τι εννοώ; Πως ό,τι μείνει το κάνουμε lip scrub.

Η απόλυτη συνταγή για lip scrub από κουραμπιέδες

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το lip scrub από κουραμπιέ είναι τα εξής:

1 τριμμένος κουραμπιές

1 κουταλάκι βούτυρο (για να κολλήσουν τα τρίμματα)

Τρίψε με τα χέρια σου τον κουραμπιέ σε ένα μπολ, πρόσθεσε το βούτυρο που θα έχεις σε θερμοκρασία δωματίου- ώστε να είναι κάπως μαλακό- και με το μείγμα άρχισε να τρίβεις τα χείλη σου απαλά για μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, ξέπλυνε με δροσερό νερό και απόλαυσε τα πιο λαμπερά και απαλλαγμένα από νεκρά κύτταρα χείλη.

Αν σου περισσέψουν πολλοί κουραμπιέδες, τρίψε τους σε ένα μπολ και βάλε τους σε σακουλάκια στην κατάψυξη. Οπότε, κάθε φορά που θα θέλεις lip scrub, θα ξεπαγώνεις ένα σακουλάκι και θα περιποιείσαι τα χείλη σου.

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

O καιρός σήμερα

xristiana

Ε.Σ.Α.ΜεΑ.: Τη Τετάρτη Στις Σέρρες Σεμινάριο Για Την Κοινωνική Ένταξη Των Ατόμων Με Αναπηρία

xristiana

Φρουκτόζη: Ο ρόλος της στην ανάπτυξη καρδιομεταβολικών παθήσεων

xristiana