ΚεντρικήΚοινωνικά

Έκθεση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ με δωρεάν είσοδο στη Θεσσαλονίκη

9/1/2023

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης της eCommerce & Digital Marketing Expo 2022 τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα, σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 2ης eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερη eCommerce & Digital Marketing Expo στη Θεσσαλονίκη στοχεύει να γίνει το κυρίαρχο event στη Βόρεια Ελλάδα και να είναι σημείο ενημέρωσης των επιχειρήσεων για την ανάπτυξή τους στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Στοχεύει επίσης να γίνει η κεντρική εκδήλωση για τις όμορες χώρες, προσελκύοντας εκθέτες και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο είναι δωρεάν.
* Με το δωρεάν εισιτήριο για τον εκθεσιακό χώρο δεν μπορείτε να εισέλθετε και στο Συνέδριο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Επικοινωνία:  info@verticom.gr  & +30 210 9245577

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Αιολική ενέργεια στην Ελλάδα: Τι δείχνουν τα στοιχεία για το α’ εξάμηνο 2024 – Επενδύσεις άνω των €110 εκατ.

xristiana

Πολιτιστική εκδήλωση από τον “Αθλητικό Σύλλογο Κηφισιάς 2010”

xristiana

Διαδικτυακή Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

xristiana