ΚεντρικήΟμορφιά

French Hairstyles: Πως να αποκτήσεις τα ανέμελα μαλλιά των Γαλλίδων!

24/12/2022

Τα trends χτυπάνε το χώρο της ομορφιάς και της μόδας σαν κομήτες ειδικά με την GenZ  που λατρεύει να δημιουργεί τάσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Και ενώ στην Αμερική, βλέπε Kardashians που αλλάζουν μαλλιά, χτενίσματα, χρώματα με ταχύτητα φωτός, υπάρχουν και οι Γαλλίδες που έχουν αυτό το απλό je ne sais quoi που αναμφισβήτητα όλοι λατρεύουν.

Και το λατρεύουν beauty editors και μη γιατί είναι σαν να έχεις μόλις ξυπνήσει με μαλλιά που πέφτουν αβίαστα αλλά στην εντέλεια… το λεγόμενο effortless look.

Ούτε υπερβολικά χτενισμένα δηλαδή με ένα κιλό προϊόντα πάνω αλλά ούτε και πολύ ακατάστατα.

Και επειδή ποιος δε θέλει να πετύχει αυτό το look σου έχω μερικές super χρήσιμες συμβουλές.

Bonjour στα beachy waves

Ποιος σου είπε ότι τα μαλλιά που έχουν στεγνώσει από τη θάλασσα είναι για το καλοκαίρι; Αυτό το όμορφα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά είναι ιδανικά για να προσεγγίσεις τη γαλλική φινέτσα.

Εστίασε λοιπόν στην υφή και δώσε με ένα σπρέυ θαλασσινού νερού το χαλαρό σπάσιμο.

Adieu στο πιστολάκι και στη θερμότητα

Οι Γαλλίδες προτιμούν να αφήνουν να στεγνώνουν τα μαλλιά τους στον αέρα, χωρίς θερμότητα. Το αποτέλεσμα είναι υγιή μαλλιά χωρίς έντονο φριζάρισμα.

Τα μαλλιά αναδεικνύουν τον πραγματικό τους εαυτό είτε είναι ίσια είτε κατσαρά.

Αγάπησε την ατέλεια, κάθε φυσικό σπάσιμο, κάθε τρίχα που πετά γιατί δείχνει ότι το μαλλί είναι ζωντανό και έχει δική του προσωπικότητα.

Επένδυσε σε καλά προϊόντα μαλλιών

Για να διατηρηθούν τα μαλλιά σου υγιή πρέπει να τους προσφέρεις και την ανάλογη θρέψη και περιποίηση. Φρόντισε τα μαλλιά σου με πολυτελή έλαια και επένδυσε σε μια σειρά σαμπουάν και μάσκας που να ταιριάζει στον τύπο μαλλιών σου.

Accessories

Ένας μεγάλος μαύρος φιόγκος με τα μισά μαλλιά πιασμένα και μπροστά να πέφτουν ανέμελα τα γαλλικά φραντζάκια. Μια μπαρέτα ή μια στέκα αν είναι και γνωστού οίκου ακόμα καλύτερα…

Ένας όμορφος στυλάτος μπερές, μια κορδέλα, μια μπαντάνα θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο αυτό το chic look που τόσο πετυχημένα και αβίαστα έχουν οι Γαλλίδες.

Οι Γαλλίδες πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις με το ανεπιτήδευτο στυλ τους!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Τιμά Την Παγκόσμια Ημέρα Της Μητέρας Με Δυο Εκδηλώσεις

xristiana

Σε ένα δημοτικό σχολείο

xristiana

Τα σημάδια ότι μπήκατε στην ανδρική “εμμηνόπαυση”

xristiana