ΚεντρικήΟμορφιά

Doe eyes make up look: Το viral trend για “αθώο” αλλά έντονο βλέμμα

24/12/2022

Ένα trending top μακιγιάζ που έχει κερδίσει πάνω από 322 εκατομμύρια προβολές στο TikTok είναι το #doeeyes make up look.

Και τι είναι αυτό το viral trend; Με την κατάλληλη τεχνική δίνεις ένταση στο βλέμμα, δημιουργείς τα μάτια ελαφίνας ενισχύοντας τη φυσική φωτεινότητα τους.

Σε σύγκριση με την τάση των siren eyes, η τεχνική δεν εστιάζει τόσο στο να τραβήξεις την κόγχη του ματιού με μολύβι, αλλά να ακολουθήσεις και να ενισχύσεις με μαύρο eyeliner τη φυσική πορεία του βλεφάρου,το φυσικό σχήμα των ματιών σου δηλαδή.

@daniellemarcan

Replying to @Ariana grande 4life ☁️ doe eyes or siren eyes? doe is like cute idk. i used products from @bootsuk #makeup #beauty ad

♬ original sound – DANIELLE

Aνεξάρτητα από το σχήμα των ματιών σoυ λοιπόν πετυχαίνεις ένα super αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ανοιχτό χρώμα σκιάς ματιών (ιδανικά μπεζ), eyeliner, μάσκαρα και φυσικά σκιά με γκλίτερ για να τονίσεις την κόγχη του ματιού και να δώσεις φως στην περιοχή.

Μπορείς να βάλεις και λευκό μολύβι από μέσα.

@aliciabreuer0

Replying to @user738929kh my attempt at a doe eye tutorial, not my best so no hate por favour. Hope this helps someone 🫶 #fyp #doeeyes #eyes #makeup #makeuptutorial #eyeliner #doe

♬ bad habit – wu ★

Τι λες να το δοκιμάσεις και εσύ;

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://www.faysbook.gr

Related posts

Επίδειξη μόδας Α.Μ.Ε.Α

xristiana

«Αναγνωρίζω, Αντιδρώ, Αντιμετωπίζω: Το πλαίσιο και ο ρόλος των κοινωνικών υπηρεσιών στην προστασία του παιδιού»

xristiana

Πέντε αρωματικά βότανα που καταπολεμούν το φούσκωμα και «ρίχνουν» την κοιλιά

xristiana