ΚεντρικήΟμορφιά

“Last minute” beauty care: Ακόμα προλαβαίνεις να λάμψεις τα Χριστούγεννα!

24/12/2022

Πλησιάζουν οι μέρες που όλο και κάπου θα βγεις και όλο και κάτι θα κάνεις. Τρέχεις όλον τον καιρό και κάνεις σχεδόν μηχανικά την περιποίηση σου.

Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου. Μια ιεροτελεστία ομορφιάς και περιποίησης που θα σου δώσουν το έξτρα μπουστάρισμα λάμψης για τη βραδινή σου έξοδο.

Με το που ξυπνήσεις άρχισε την περιποίηση προσώπου αφού πιείς και ένα χλιαρό ποτήρι νερό με μια φέτα λεμόνι για αποτοξίνωση.

Τα βήματα της φροντίδας του προσώπου είναι απλά. Επειδή όλοι είμαστε σίγουρα κουρασμένοι (κουβαλάμε και μια ολόκληρη χρονιά πίσω μας χιχι) ξεκίνα με κρύο νερό και παγάκια για να υποχωρήσουν τυχόν πρηξίματα.

Μετά ευλαβικά πρέπει να κάνεις τέλειο καθαρισμό ώστε τα προϊόντα του μακιγιάζ να «κάτσουν» καλά και να μείνουν άθικτα όλο το βράδυ.

Ο καθαρισμός λίγο πολύ γνωστός!

Double cleansing, εντάξτε και ένα ήπιο scrub (δε θες να κοκκινήσεις και να ερεθιστεί το δέρμα σου μέρα που είναι) και σίγουρα καλή ενυδάτωση.

Μην κάνεις πειράματα με νέα προϊόντα. Χρησιμοποίησε την ενυδατική σου κρέμα.

Αν έχεις χρόνο κάνε μια μάσκα προσώπου. Προτίμησε μάσκα με υαλουρονικό οξύ ή μάσκες που γράφουν για βαθιά ενυδάτωση.

Αφού τελειώσεις με το πρόσωπο σειρά έχει το σώμα. Αν έχεις την πολυτέλεια χρόνου κάνε οπωσδήποτε ένα ωραίο αφρόλουτρο. Πρόσθεσε την έξτρα λάμψη με ένα bath bomb με glitter.

Κάνε scrub στο σώμα σου για να έχεις μια λεία, βελούδινη επιδερμίδα.

Βάλε γενναία ποσότητα ξηρού λαδιού ή κρέμας από νωρίς. Αν τα αφήσεις πριν ντυθείς κινδυνεύεις με λεκέδες στα ρούχα ή είναι πολύ έντονο το άρωμα που καταντά ενοχλητικό.

Για τα μαλλιά αν έχεις σκοπό να χτενιστείς μόνη σου μην το παρακάνεις με λάδια, μάσκες κτλ γιατί δε θα μπορείς εύκολα να δώσεις τη φόρμα που θες στα μαλλιά σου θα είναι υπερβολικά μαλακά.

Τέλος βάλε το ομορφότερο χαμόγελο σου και μην κάνεις υπερβολές. Δεν είναι η ώρα να δοκιμάσεις πχ το smokey eye αν δεν το έχεις ξανακάνει.

Καλές λαμπερές γιορτές!!!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Related posts

Από αύριο η διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία

xristiana

Προβολή Ντοκιμαντέρ Some Νew Broadway

xristiana

Ωραιόκαστρο: Διανομή Τροφίμων Στους Δικαιούχους Του Προγράμματος ΤΕΒΑ

xristiana