ΚεντρικήΟμορφιά

Fashion tips για να κάνεις update στο στυλ σου

11/11/2022

Αν θέλεις να δείχνεις κομψή και sexy, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλεις να σπαταλάς και πολλές ώρες μπροστά στο καθρέφτη, διάβασε παρακάτω τρία tips για το πώς μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο και παράλληλα να ανανεώσεις το στυλ σου.

Πρόσθεσε χρώμα σε ένα basic μονοχρωματικό look. Ακόμα και αν αγαπάς τα total black σύνολα και νιώθεις πιο safe με αυτά, μια extra πινελιά χρώματος θα ανανεώσει το look σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Αν μια μέρα νιώθεις κουρασμένη και βαριέσαι να κάνεις πολλές δοκιμές μπροστά στο καθρέφτη, προκειμένου να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, μπορείς να φορέσεις το κολάν σου, ένα λευκό t-shirt και από πάνω να ρίξεις το αγαπημένο σου μάλλινο oversized σακάκι. Με αυτό το τρόπο θα έχεις αναβαθμίσει όμορφα το casual στυλ σου.

Μην παραλείπεις τα αξεσουάρ. Όποιο outfit και αν διαλέξεις, με statement κοσμήματα, μπορείς να απογειώσεις το  στυλ σου, χωρίς extra κόπο. Καθώς επίσης και η τσάντα που θα επιλέξεις παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή σου. Αν θέλεις να ανανεώσεις λιγάκι τη γκαρνταρόμπα σου, προτίμησε παστέλ αποχρώσεις.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Οι 6 αιτίες που αυξάνουν κρυφά το κοιλιακό λίπος

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Γαλλικό μανικιούρ: Ιδέες για εσάς που προτιμάτε το τετράγωνο σχήμα στα νύχια

xristiana