ΚεντρικήΟμορφιά

Φρέσκια και δροσερή χωρίς ίχνος μακιγιάζ

11/11/2022

Γίνεται να φαίνεσαι φρέσκια και ανανεωμένη το πρωί χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Η απάντηση είναι ναι! Αν λοιπόν βαριέσαι τη διαδικασία του make up, τότε αυτός ο οδηγός που θα διαβάσεις παρακάτω γράφτηκε για εσένα! Εφαρμόζοντάς τον, θα εκπλαγείς και εσύ η ίδια με το αποτέλεσμα.

Αρχικά, θα πρέπει να είσαι συνεπής με την ενυδάτωση. Φρόντισε την επιδερμίδα σου επιλέγοντας τη σωστή κρέμα που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Με ένα face roller κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου. Αυτό το μικρό beauty gadget (που αν δεν έχεις προμηθευτεί ακόμα, μάλλον θα πρέπει να το αποκτήσεις άμεσα) χαλαρώνει τους μυς του προσώπου και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να λάμπει.

Αν απεχθάνεσαι τη mascara, γύρισε τις βλεφαρίδες σου με το ειδικό ψαλιδάκι ώστε να αποκτήσεις ένα sexy βλέμμα. Επίσης μπορείς να εφαρμόσεις κάποιο serum στις βλεφαρίδες σου που θα τις ενδυναμώσει και ταυτόχρονα θα τις τονώσει.

Τέλος, τα μαλλιά ολοκληρώνουν την εικόνα και αποτελούν τη δύναμη κάθε γυναίκας, οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο, είναι απλά να τα λούσεις και να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά. Με αυτό το τρόπο θα έχεις μια φρέσκια και νεανική εμφάνιση.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Πύρινα μέτωπα σε Κύμη Αλιβερίου και Φλόκα δυτικής Αχαΐας

xristiana

Δήμος Γόρτυνας: Εθελοντική Αιμοδοσία

xristiana

Νέα εποχή για τους τυφλούς ανθρώπους: Εργαστηριακός κερατοειδής χιτώνας από χοίρο αποκατέστησε την όρασή τους

xristiana