ΚεντρικήΟμορφιά

Το έξυπνο “κόλπο” με ένα λεμόνι για βελούδινα άκρα!

11/11/2022

Εάν υποφέρεις με σκληρύνσεις στα πόδια και πιθανότατα έχεις ξοδέψει μια περιουσία σε πεντικιούρ αυτό το hack,που πρέπει να εντάξεις στην ρουτίνα περιποίησης των ποδιών σου, υπόσχεται να σου κάνει το δέρμα πιο απαλό και να απαλλαγείς από ενοχλητικά σκασίματα σε δάχτυλα και φτέρνες.

Η TikToker, Anna Lanier μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο λέγοντας είναι ένας «γρήγορος και εύκολος τρόπος» για να απαλλαγείς από το σκληρό δέρμα.

Ένα βίντεο που έκανε χαμό.

@_ceo_of_randomness

Fast and easy way to get rid of calluses

♬ original sound – Annalanier2

Με τη λεζάντα «το λάιμ τρώει τους κάλους», το βίντεο δείχνει την ίδια να στύβει το χυμό από μισό λάιμ στο δάχτυλο του ποδιού της.

Μόλις το κάνει αυτό, παίρνει μια λίμα ποδιών και αρχίζει να τρίβει τις προβληματικές περιοχές, αποκαλύπτοντας το δάχτυλο πιο smooth μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Και το αναφέρω γιατί και άλλες influencers ακόμα και η Huda που δοκιμάζει όλα τα hacks λέει πως κάνει δουλειά!

Mάλιστα αναφέρει πως το κάνει συχνά σε αγκώνες και γόνατα που σκάνε ως θεραπεία απολέπισης.

https://www.instagram.com/reel/CkgcvXDsM5z/embed/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fwww.faysbook.gr&rp=%2Fomorfia%2Fto-exipno-quot-kolpo-quot-me-ena-lemoni-gia-veloudina-akra%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2110.5%2C%22ls%22%3A768.5%2C%22le%22%3A2066.3000000002794%7D

Και είναι αλήθεια πως το κιτρικό οξύ στο λάιμ το καθιστά εξαιρετικό απολεπιστικό καθώς διασπά το νεκρό δέρμα για να ενισχύσει μετά την απολέπιση που προσφέρει η λίμα!

Μερικοί χρησιμοποιούν επίσης χυμό ανανά αναμειγνύοντάς τον σε αναλογία 50/50 με νερό (ή γάλα καρύδας).

Άλλα φρούτα που περιέχουν ένζυμα απολέπισης και τα συναντάμε στα συστατικά των scrubs είναι το λεμόνι, η παπάγια και το σταφύλι.

Θεωρώ πως αυτό το beauty hack είναι ένας καλός τρόπος συντήρησης, να μαλακώσεις τα άκρα και τις φτέρνες από τις σκληρύνσεις και να πας στο κέντρο περιποίησης πιο προετοιμασμένη!

Οι κάλοι σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο εύκολο να αντιμετωπιστούν, θέλουν εντατική φροντίδα και σίγουρα τη βοήθεια ποδολόγου!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Related posts

Εθελοντική αιμοδοσία

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Ο Δήμος Ωρωπού Με Το ΚΕΠ Υγείας, Πραγματοποιεί Δωρεάν Εξέταση Οστεοπόρωσης Στους Πολίτες

xristiana