ΚεντρικήΟμορφιά

Cleanbook: Διαμόρφωσε την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, ανάλογα με τις ανάγκες σου

11/11/2022

Η ρουτίνα περιποίησης είναι προσωπική υπόθεση. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον τύπο της εκάστοτε επιδερμίδας, που σαφώς παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά και με το lifestyle και την ψυχολογία. Οι συνιστώσες που επηρεάζουν την επιδερμίδα μας είναι περισσότερες από τις ευδιάκριτες και αρκετά ευάλωτες, καθώς μπορούν να αλλάξουν, ανάλογα με τις καταστάσεις, την εποχή και τις «περιστάσεις».

Γι’ αυτό καλό είναι η κάθε γυναίκα να προσαρμόζει τη ρουτίνα της προσωπικής περιποίησης με βάση σαφώς τις ανάγκες τις επιδερμίδας της αλλά δεν μπορεί παρά να προσαρμοστεί στο πλαίσιο που της επιβάλλει η καθημερινότητά της.

Πόσο χρόνο έχει στη διάθεσή της, πόσο συχνά κάνει μακιγιάζ ή πόσο βαρύ είναι, η άσκηση, οι περιβαντολλογικοί ρύποι και πολλά ακόμα επηρεάζουν το πώς θα προσαρμόσει την ρουτίνα της η κάθε γυναίκα.

Στη NIVEA λοιπόν, υπάρχει ένα αρκετά μεγάλος εύρος επιλογών, εύχρηστων και με άμεσα αποτελέσματα. Προϊόντα που ανταποκρίνονται σε στοχευμένες ανάγκες, χωρίς όμως να παραλείπουν στο πέρασμά τους, τους βασικούς άξονες που είναι η ενυδάτωση και ο καθαρισμός.

Η Τίνα, η Χριστίνα και η Ευαγγελία είναι τρεις διαφορετικών ηλικιών γυναίκες με διαφορετικές ανάγκες για το skincare τους. Οι τρεις τους έχουν ανάγκη από μία καθαρή επιδερμίδα, απαλή και ενυδατωμένη και προς αυτό τον κοινό στόχο έχουν ενσωματώσει τα micellair νερά καθαρισμού της NIVEA αλλά και τις αποτελεσματικές μάσκες της.

Με συστατικά που φροντίζουν την επιδερμίδα και συστάσεις που ξυπνούν τις αισθήσεις, τα προϊόντα καθαρισμού τους προσώπου της NIVEA είναι σίγουρα ένα must have σε κάθε ενημερωμένο νεσεσέρ. Ακόμα και σε αυτό που αποτελείται από τα απολύτως απαραίτητα.

Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες από την Τίνα, την Χριστίνα και την Ευαγγελία και το σίγουρο είναι ότι με κάποια από τις διαφορετικές ρουτίνες περιποίησης θα βρείτε κοινά.

https://www.youtube.com/watch?v=mnGEsC2In2c&ab_channel=faysbookgr

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Οι επιδοτήσεις για ΑμεΑ, αναλυτικά

xristiana

Κεραλοιφή: Το θαυματουργό δώρο της φύσης που η επιδερμίδα σου θα λατρέψει

xristiana

Φθινοπωρινό Bazaar Από Την Ζω.Φι.Ψυ. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου

xristiana