ΖώδιαΚεντρική

Ποια ζώδια θα είναι single τους επόμενους μήνες έως και το 2023;

Σήμερα ο Ήλιος μπαίνει και επίσημα στους Τοξότες, γεγονός που μας κάνει να βλέπουμε περισσότερο «την μεγάλη εικόνα» και ίσως είναι μια καλή περίοδος για αποφάσεις, ταξίδια και νέες εμπειρίες.

Στα ερωτικά όμως τα δρώμενα είναι διαφορετικά. Πόσο μάλλον για τα τρία παρακάτω ζώδια, για τα οποία φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τι θέλουν πραγματικά και να μείνουν μακριά από δύσκολες σχέσεις. Δεν είναι μια ευνοϊκή χρονιά για τα ερωτικά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι απαραίτητα αρνητικό, ούτε πως δεν θα αλλάξει. Χρειάζεται ωστόσο να βρουν πρώτα ηρεμία και καλύτερη επίγνωση του τι πραγματικά ζητάνε:

ΛΕΩΝ

Ήδη ο Κρόνος από τον Υδροχόο, έφερε τα πάνω κάτω στην ζωή σου. Τον είχες στον έβδομο οίκο σου, ο οποίος σχετίζεται με τις σχέσεις, τον γάμο, την δέσμευση και ήδη ένιωσες τι σημαίνει χωρισμός και εμπόδια, ωστόσο πήρες τα μαθήματα που χρειάζονταν. Η ερωτική σου ζωή δεν αναμένεται να είναι πιο ανάλαφρη στο μέλλον, καθώς τον Μάρτιο του 2023, ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα εντελώς διαφορετικά, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε περίοδο όπου θέλεις μια σχέση και μια νέα αρχή. Χρειάζεται ακόμη υπομονή μέχρι τις επόμενες, ξέγνοιαστες ερωτικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με Κρόνο στον έβδομο οίκο σου μην περιμένεις και τις καλύτερες διαθέσεις στα ερωτικά σου. Ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου 2023 και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ερωτικές σου σχέσεις και το «εμείς», θα σε απασχολήσουν και όχι με την καλύτερη έννοια. Μόνο εύκολη δεν την λες την ενέργεια του Κρόνου και το σίγουρο είναι ότι έρχεται με δυσκολίες για σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Έρχεται για να σου δώσει μαθήματα, να σε επιβραβεύσει για όσα σωστά έχεις κάνει και για να σε «τιμωρήσει» για τα λάθη και τις άστοχες επιλογές σου. Η ατμόσφαιρα γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις θα είναι βαριά και ίσως είναι καλύτερο να περάσεις το συγκεκριμένο διάστημα, δίχως να ψάχνεις νέους έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ο Ουρανός από τον Ταύρο, μια ο Κρόνος στο ζώδιό σου, λογικό είναι να έχεις αγανακτήσει. Τα «δύσκολα» ωστόσο δεν έχουν τελειώσει ακόμα, γιατί ο Πλούτωνας κατευθύνεται προς το ζώδιο σου και συγκεκριμένα θα κάνει την είσοδό του τον Μάρτιο και έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα. Θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να νιώσεις πως θέλεις να μείνεις μόνος, μέχρι να διορθώσεις όσα χρειάζεται. Ο Πλούτωνας επίσης φέρνει μια ενέργεια, δύσκολα διαχειρίσιμη, οπότε είναι σημαντικό να εστιάσεις στον εαυτό σου και στην ψυχοσύνθεσή σου.

Related posts

Η Fashion Editor, Ελένη Βάγια, σου δείχνει πώς να «ασφαλίζεις» τη ζώνη του παλτό για να μην φεύγει (VIDEO)

xristiana

Μέχρι 30/3 Οι Αιτήσεις Για Τον Γ’ Κύκλο Επιχορήγησης Επιχειρήσεων Για Τη Δημιουργία Νέων Θέσεων Εργασίας Για Ανέργους 30 Ετών Και Άνω

xristiana

Έξυπνα tricks για να αποκτήσεις σοκολατένιο μαύρισμα με ασφάλεια

xristiana