ΚεντρικήΚοινωνικά

Πάρκο Καινοτομίας JOIST: Άνθρωποι & Κατοικίδια – ΜΑΖΙ Ας Κάνουμε Τις Ζωές Μας Καλύτερες

4/10/2022

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST σε συνεργασία με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Λάρισας γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα των Ζώων με μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στην αρμονική συμβίωση ζώων και ανθρώπων.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Ανοίγουμε τις πόρτες του JOIST για το κοινό και τους τετράποδους φίλους μας και σας προσκαλούμε να εξερευνήσουμε μαζί τη θετική επίδραση που έχει η επαφή με τα ζώα στη σωματική και ψυχική υγεία των ατόμων κάθε ηλικίας και ιδίως σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συζήτηση με θέμα «Μαθαίνουμε για το φυσικό περιβάλλον και τα ζώα στην πόλη μας» από την κτηνίατρο, Δρ Κατερίνα Λουκάκη (Κτηνίατρος ΑΠΘ, PhD ΕΚΠΑ), για τους μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Λάρισας.

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 18.00 θα διεξαχθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Ανθρώπινες δραστηριότητες με τη βοήθεια των ζώων”, υπό την προεδρία και συντονισμό του καθηγητή Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη, ενώ στις 19:30 της ίδιας ημέρας, ξεκινά το party “ΜΑΖΙ”, όπου οι πόρτες του JOIST θα ανοίξουν και για τους τετράποδους φίλους μας, ώστε να γιορτάσουμε όλοι ΜΑΖΙ!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Ceva, Premier Shukuroglou, Virbac, Pet Interest και Pet Passalis

H είσοδος στο party “ΜΑΖΙ” θα επιτραπεί μόνο στα κατοικίδια που έχουν λάβει πρόσκληση από τον/ην κτηνίατρο τους. Μπορείτε να παραλάβετε την πρόσκληση σας από τον/ην κτηνίατρό σας.

Πληροφορίες συμμετοχής:

Πηγή: https://www.larissanet.gr

Related posts

3 λόγοι που πρέπει να κάνεις απολέπιση στο σώμα τον χειμώνα

xristiana

Ποιες είναι οι ασφαλείς στάσεις του σεξ στην εγκυμοσύνη; (vid)

xristiana

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμική δόνηση στη Σιθωνία Χαλκιδικής

xristiana