ΚεντρικήΟμορφιά

Jennifer Aniston: Τα 3 μυστικά που κάνουν την επιδερμίδα της να δείχνει άψογη!

26/9/2022

Τη Jennifer Aniston πολύ την αγαπάμε κι επίσης τη θεωρούμε συμπαθητική -θα μπορούσε να ήταν φίλη μας. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας στο συγκεκριμένο post. Η επιδερμίδα της είναι το θέμα και η τέλεια όψη της.

Η Aniston αν και έχει συμπληρώσει τα 50 της χρόνια -είναι 53- διατηρεί τη φρεσκάδα και τη λάμψη της. Ναι, γνωρίζουμε πως έχει στη διάθεση της τους καλύτερους facialists του Hollywwod οι οποίοι κάνουν θαύματα.

Εκτός όμως από την υπέροχη δουλειά των ειδικών φροντίζει κι εκείνη καθημερινά ώστε το δέρμα της να παραμένει νεανικό.

Και μάλιστα έχει 3 μυστικά-κανόνες που της βοηθούν. Φυσικά και τα μάθαμε και εννοείται πως θα σας τα αποκαλύψουμε:

Μυστικό 1ο: Έχει αδυναμία στα skincare gudgets. Αφού είδε τον τρόπο που περιποιούνται οι facialists την επιδερμίδα της αποφάσισε να κάνει το ίδιο και στο σπίτι.

Αυτό σημαίνει πως έχει “εργαλεία” ομορφιάς με τα οποία κάνει μασάζ στο πρόσωπο της ώστε να το κρατά σφιχτό και ανανεωμένο. Όπως για παράδειγμα το Gold Sculpting Bar που έχει δημιουργήσει η διάσημη make up artist Jillian Dempsey.

Είναι το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί ώστε να απομακρύνει τυχόν πρηξίματα και σημάδια κούρασης από την περιοχή των ματιών.

Μυστικό 2ο: Δεν βγαίνει ποτέ, αλλά ποτέ από το σπίτι της χωρίς αντηλιακή κρέμα. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε σε συνέντευξη της ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει κάνει ηλιοθεραπεία.

Αυτό όμως δεν την προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία αφού όπως μάλλον γνωρίζετε ζει στο Los Angeles, μια πόλη που ο ήλιος είναι παρόν σχεδόν όλο το χρόνο.

Για να προστατεύσει λοιπόν την επιδερμίδα της απλώνει όχι ένα αλλά δύο αντηλιακά προϊόντα. Για την ακρίβεια χρησιμοποιεί την ενυδατική κρέμα με SPF Aveeno Daily Radiance Moisturizer SPF 15 και  το Aveeno Sunscreen SPF 30. Τα αναμειγνύει μεταξύ τους και τα απλώνει στο πρόσωπο της κάθε πρωί.

Μυστικό 3ο: Παίρνει βιταμίνη C για πρωινό. Ναι, σωστά διαβάσατε. Φτιάχνει κάθε πρωί ένα μείγμα που περιέχει πρωτεΐνη σε σκόνη, σπανάκι, maca σε σκόνη, berries και βιταμίνη C επίσης σε μορφή σκόνης. Με αυτό τον τρόπο αποκτά λάμψη στην επιδερμίδα της που προέρχεται από μέσα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Σπανακόπιτα με φέτα

xristiana

«Η Αγωγή Του Λόγου»: Επιμορφωτικό Εργαστήριο Ορθοφωνίας Και Κινησιολογίας

xristiana

Πώς μπορείς να βοηθήσεις κάποιον με αυτοκτονικό ιδεασμό

xristiana