ΚεντρικήΟμορφιά

Eνεργειακοί κρύσταλλοι: Πως οι ημιπολύτιμοι λίθοι προσφέρουν μια σφριγηλή επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες!

1/2/2024

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας εργαλεία ομορφιάς όπως τα rollers και τα gua sha.

Κοινός τους παρανομαστής: Ότι είναι φτιαγμένα από ενεργειακούς κρυστάλλους.

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι δεν είναι κάτι καινούργιο. Πολλές δεκαετίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους κρυστάλλους για τελετουργίες, για θεραπευτικούς λόγους, για πνευματική δύναμη αλλά και απλά ως διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι για καλή ενέργεια.

Έτσι οι κρύσταλλοι θεωρούνται ότι ωφελούν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα γι’αυτό και έγινε δημοφιλής η χρήση τους, από τη βιομηχανία της ομορφιάς, με τελευταία έκπληξη κρύσταλλοι, ημιπολύτιμοι λίθοι και μέταλλα να εμπλουτίζουν φόρμουλες ομορφιάς.

Οι κρύσταλλοι σφυρηλατήθηκαν από την αρχή του σχηματισμού της Γης και απορροφούν όλες τις πληροφορίες στις οποίες εκτίθενται οπότε τις μεταδίδουν σε όποιον έρθει σε επαφή με αυτούς.

Στο χώρο της ομορφιάς κυριαρχούν συγκεκριμένοι κρύσταλλοι.

#Pink Quartz / Ροζ χαλαζίας:

Σε γενικές γραμμές προάγει την αρμονία, την αγάπη και την αυτοεκτίμηση. Στα rollers βοηθά τη μείωση του πρηξίματος και την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.

Χρησιμοποιείται ακόμη για το φιλτράρισμα προϊόντων περιποίησης.

#Αμέθυστος:

Αυτός ο κρύσταλλος πιστεύεται ότι έχει μια ηρεμιστική δράση και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και στην προώθηση της χαλάρωσης.

Στο δέρμα καταπολεμά φλεγμονές και βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής.

Λόγω του αρνητικού του φορτιού μαγνητίζει τοξίνες και ελεύθερες ρίζες.

#Jade:

Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα rollers ονομάζονται jade rollers.

Στα ελληνικά το jade σημαίνει νεφρίτης και έχει πράσινο χρώμα.

Αυτός ο κρύσταλλος πιστεύεται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται συνήθως για τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και τη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

#Clear Quartz / Χαλάζιας:

Στη φύση είναι το δεύτερο πιο διαδεδομένο ορυκτό. Έχει λευκό διάφανο χρώμα και πιστεύεται ότι ενισχύει την ενέργεια άλλων κρυστάλλων ενώ προωθεί την ισορροπία.

Μπουστάρει το δέρμα κυρίως πριν τον ύπνο και θεωρείται το τέλειο αντίδοτο σε μια έντονη μέρα. Ως κρύσταλλος είναι ιδανικός για να καθαρίσει την ενέργεια του beauty boudoir σας.

Οι κρύσταλλοι είτε στην ακατέργαστη μορφή τους (που είναι και προτιμότερη) είτε στα εργαλεία ομορφιάς, θέλουν ειδική μεταχείριση.

Γι΄αυτό δε χρησιμοποιούν οι ειδικοί τον όρο καθαρίζω αλλά εξαγνίζω τους κρυστάλλους. Αυτό περιλαμβάνει λούσιμο από το φως της πανσελήνου, πλύσιμο με αλατόνερο ή θάψιμο στο χώμα για να γειωθεί και να επιστρέψει η ενέργεια στη Γη.

Εννοείται ότι δεν πρέπει να δανείζεται ή να αγγίζεται από τρίτους, ούτε να είναι κοντά στο κρεβάτι μας για ενεργειακούς λόγους.

Γενικότερα τα rollers και τα gua sha είναι ένας ιδανικός τρόπος για άσκηση πίεσης και μασάζ για σωστή κυκλοφορία του αίματος καθώς και λείανση λεπτών ρυτίδων.

Αν συνδυάζονται και με τους ενεργειακούς κρυστάλλους τόσο το καλύτερο!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Οι τροφές που ενδυναμώνουν τον εγκέφαλο και σας κρατούν σε εγρήγορση (εικόνες)

xristiana

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.ΜΕ.Α “Ο ΣΩΤΗΡ”

xristiana

Tο ετήσιο παζάρι του συλλόγου “Ευ ζω με τον καρκίνο”

xristiana