ΚεντρικήΟμορφιά

Φθινοπωρινή ανανέωση: Τα 3 βήματα για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας

6/9/2022

Το πρώτο και σημαντικό βήμα είναι ένας καλός και λεπτομερής καθαρισμός γιατί πρέπει πάντα να μην ξεχνάμε ότι όμορφο δέρμα είναι το υγιές δέρμα και υγιές είναι μόνο το καθαρό

Ήλιος, αέρας, ζέστη, ιδρώτας, αντηλιακά, επηρεάζουν το δέρμα και το κάνουν να φαίνεται τραχύ, άτονο ,θαμπό, αφυδατωμένο με εντονότερες τις ρυτίδες. Ιδιαίτερα στα λιπαρά δέρματα δημιουργούνται υπερβολική σμηγματόρροια και μικρές έγκλειστες κύστεις που εξελίσσονται σε σπυράκια ακμής.

Για όλους αυτούς τους λόγους το πρώτο και σημαντικό βήμα είναι ένας καλός και λεπτομερής καθαρισμός γιατί πρέπει πάντα να μην ξεχνάμε ότι όμορφο δέρμα είναι το υγιές δέρμα και υγιές είναι μόνο το καθαρό. Η δεύτερη φροντίδα μετά τον καθαρισμό είναι μια βαθιά ενυδάτωση που θα του δώσει εκείνα τα συστατικά που χρειάζεται για να είναι όμορφο και λαμπερό.

Όπως επηρεάζεται το δέρμα στο πρόσωπο από την έκθεση στο εξωτερικό περιβάλλον, έτσι επηρεάζεται και το δέρμα στο σώμα με αποτέλεσμα να είναι αφυδατωμένο, θαμπό και με ανομοιογενή χροιά. Τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δίνουν μια τραχύτητα και μια ανομοιόμορφη όψη.

Ένα peeling σώματος με άλατα, συνδυασμένο με μια μάσκα σώματος με πρωτεΐνη γάλακτος σε όλο το σώμα και ένα μασάζ με μια πλούσια ενυδατική κρέμα, θα απαλλάξει το δέρμα από τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα και θα δώσουν στο καλοκαιρινό χρώμα μια ομοιόμορφη και φωτεινή όψη και μια βελούδινη αίσθηση αναδεικνύοντας το υπέροχο χρώμα των διακοπών σας.

Πηγή: https://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Έχεις ξηρή επιδερμίδα; 5 λάθη που δεν πρέπει να ξανακάνεις!

xristiana

Στην Αμοργό Το «Φεστιβάλ Συνυπάρχω»

xristiana

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν αλλάζει χρώμα το άσπρο του ματιού

xristiana