ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να φαίνεσαι πιο νέα χωρίς αισθητική χειρουργική

16/2/2022

Είναι γεγονός πως κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και κατά τη διάρκεια της ανόδου της τηλεργασίας και των κλήσεων Zoom, έχουμε δει μια ραγδαία αύξηση της αισθητικής χειρουργικής προσώπου και της αυξανόμενης χρήσης συσκευών τεχνολογίας ομορφιάς.

Ωστόσο, το 2022 αναμένεται πως θα δούμε μια αντιστροφή της τάσης των χειρουργικών επεμβάσεων με τους καταναλωτές ομορφιάς να στρέφονται όλο και περισσότερο σε μη επεμβατικές και ανώδυνες διαδικασίες για να ενισχύσουν τη φυσική τους ομορφιά.

Η απάντηση (και η λύση) βρίσκεται στις έξυπνες συσκευές περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, οι οποίες βοηθούν τον καθένα να εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα και καλύπτουν τις ανάγκες μας.

Μια από αυτές τις συσκευές την οποία έχουμε δοκιμάσει και προτείνουμε, είναι το FOREO BEAR, την πρώτη εγκεκριμένη από τον FDA ιατρική συσκευή μικρορεύματος που διαθέτει το Anti-Shock System.

foreobear

Το BEAR διαθέτει δύο μεταλλικές σφαίρες που διοχετεύουν μικρορεύματα σε μεγάλες περιοχές του δέρματος, ενώ οι εμβληματικοί Τ-ηχητικοί παλμοί της FOREO παρέχουν μασάζ χαμηλής συχνότητας βαθιά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για να διεγείρουν τη ροή του αίματος και να αποκαταστήσουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα, μειώνοντας παράλληλα τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Πρόκειται για μια συσκευή που εμπιστεύονται διάσημες γυναίκες, influencers αλλά και beauty gurus ανά τον κόσμο. Γιατί όχι κι εσύ.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δωρεάν παράσταση Κυρία Σιντορέ στις Ποταμιές Χερσονήσου

xristiana

Δ. Αθηναίων: Εορταστικά Γεύματα Και Πασχαλινά Δώρα Σε Οικογένειες Και Άστεγους Έως Τη Δευτέρα

xristiana

Γιώργος Μπάτης

xristiana