ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα φορέσεις το πουκάμισο το Φθινόπωρο

3/9/2022

Η αλήθεια είναι πως τον Σεπτέμβριο ο καιρός είναι λίγο αλλοπρόσαλλος, οπότε έχεις δίκιο να μπερδεύεσαι και να μη ξέρεις τι να φορέσεις. Το λευκό πουκάμισο όμως που έχεις στη ντουλάπα σου θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και από τα κουραστικά ερωτήματα που ζαλίζουν το κεφάλι σου. Εδώ θα βρεις 3 τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις το πιο fashionable item του φθινοπώρου.

Για εκείνες τις ημέρες που θα έχει αυτή την ωραία ψυχρούλα, μπορείς να φορέσεις το πουκάμισο σου και από πάνω να ρίξεις ένα ελαφρύ πουλόβερ. Πρόκειται για την πιο κομψή επιλογή που μπορείς να κάνεις εν μέσω φθινοπώρου, διότι εκτός από το τέλειο look που θα σου χαρίσει αυτή η εμφάνιση, θα σε διατηρήσει και ζεστή όσο χρειάζεται.

Αν θέλεις να δώσεις ένα τελείως διαφορετικό στυλ στις εμφανίσεις σου, μπορείς να επιλέξεις ένα oversized πουκάμισο και να βάλεις μια ζώνη στη μέση. Αυτός ο τρόπος θα σου χαρίσει μια ψιλόλιγνη σιλουέτα. Μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με ένα ζευγάρι sneakers και την αγαπημένη σου shopping bag.

Εννοείται πως αποτελεί must item για τα πρωινά στο γραφείο. Συνδυάζεται άνετα με την αγαπημένη σου pencil φούστα ή το cigarette παντελόνι σου. Για το ραντεβού σου μετά τη δουλειά απλά φόρεσε statement σκουλαρίκια και το κόκκινο κραγιόν σου και είσαι έτοιμη.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Το άγχος επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος;

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία, Σε Συνεργασία Με Το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

xristiana

Δήμος Ληξουρίου: 8o FORUM Με Θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία Του 21ου Αιώνα»

xristiana