ΚεντρικήΟμορφιά

Hair Serum: Το απαραίτητο προϊόν φροντίδας για τα μαλλιά σου

3/9/2022

Τα σέρουμ μαλλιών είναι η τέλεια λύση για τα μαλλιά σου. Συνήθως είναι απαραίτητα για γυναίκες με σγουρά μαλλιά, καθώς αυτός ο ορός φροντίζει οι μπούκλες να παραμένουν σε φόρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν επίσης σέρουμ μαλλιών που δημιουργήθηκαν όχι μόνο για να δαμάσουν αλλά και να αποτρέψουν το φριζάρισμα, να προσθέσουν λάμψη ή και ακόμη και να βοηθήσουν στο ίσιωμα.

Αντιμετωπίζει το φριζάρισμα 

Τα σέρουμ μαλλιών προλαμβάνει το φριζάρισμα και τις ατίθασες άκρες που προκαλείται από την έλλειψη υγρασίας και φυσικών ελαίων. Οι οροί μαλλιών λοιπόν ενυδατώνουν τη τρίχα από τις ρίζα έως την άκρη της, κλειδώνοντας την υγρασία.

Λειαίνει τα μαλλιά 

Οι οροί βοηθούν επίσης στη λείανση των μαλλιών αφού η βάση σιλικόνης γυαλίζει τα νήματα και βελτιώνει την υφή τους. Εάν έχεις ξηρά μαλλιά, εφάρμοσε ένα σέρουμ και θα δεις θεαματική διαφορά.

Ξεμπερδεύει

Εάν δυσκολεύεσαι να φορμάρεις τα μαλλιά σου λόγω των κόμπων που έχουν δημιουργηθεί στις άκρες των μαλλιών σου, δοκίμασε έναν ορό. Θα δεις ότι το ξεμπέρδεμα θα γίνει παιχνίδι, είτε με χτένα , είτε με τα δάχτυλά σου. Επιπλέον, ενισχύει τα ωοθυλάκια που μπορεί να έχουν εξασθενήσει από όλο αυτό το τράβηγμα και το τραχύ χτένισμα. 

Προσθέτει λάμψη 

Η ίδια η φύση του ορού δίνει extra λάμψη στα μαλλιά σου, κάνοντας τα να φαίνονται ανάλαφρα και γεμάτα ζωντάνια. Λόγω του ότι ο ορός είναι γεμάτος με φυσικά έλαια και μαλακτικά συστατικά. 

Ενισχύει το σχήμα των μαλλιών 

Αν έχεις σγουρά μαλλιά μπορεί να το γνωρίζεις ήδη αυτό, το σέρουμ δίνει δύναμη στους θύλακες για να διατηρήσουν το σχήμα της μπούκλας. Αν έχεις ίσια μαλλιά, κλειδώνουν την υγρασία στις ίνες, ώστε να πέφτουν ομαλά και να μην φριζάρουν.  

Αποτρέπει τη φθορά

Τέλος οι οροί προστατεύουν τα μαλλιά σου από τη θερμότητα, τις χημικές διεργασίες, τις ακτίνες UV και τις ελεύθερες ρίζες. 

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 28/10

xristiana

Οδηγός διατροφής για την πρώτη εγκυμοσύνη

xristiana

10/06: Πάρτε χαρά από μικρά πράγματα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

xristiana