ΚεντρικήΚοινωνικά

Παιδικό Φεστιβάλ Θήβας: Διήμερο γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες

28/9/2022

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα στο Άλσος της Αγίας Τριάδας οι διοργανωτές καλούν το κοινό να διασκεδάσει, να αθληθεί, να κάνει κατασκευές, να ζωγραφίσει, να παρατηρήσει τη Σελήνη, αλλά και να συμμετάσχει σε ποικίλες δραστηριότητες. Κυρίως, να ζήσει μια όμορφη εμπειρία χαράς και επαφής με τη γνώση και την τέχνη.

Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι σχεδιασμένες για τους μικρούς φίλους, αλλά και για όσους κρύβουν μέσα τους ένα μικρό παιδί. 

Το Φεστιβάλ αποτελεί διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων, τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας(ΔΟΘ) και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Συνδιοργανωτές σε αυτή την ομαδική προσπάθεια η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ) Θήβας, ο Σύλλογος Χιονοδρόμων, Ορειβατών, Ποδηλατών (ΣΧΟΠ) Θήβας, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟΣΥΝ) Δήμου Θηβαίων και η Τοπική Κοινότητα Θήβας.

– Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.
– Για ευνόητους λόγους, σε ορισμένες δράσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και παρακαλείσθε για υπομονή και κατανόησή.
– Για λόγους ασφαλείας, είναι απαραίτητη η συνοδεία γονέων.

«Φορέστε» την καλή σας διάθεση κι ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί».

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Παιδικές Κατασκηνώσεις Δ. Αθηναίων: Πώς Να Υποβάλετε Αίτηση, Πότε Λήγει Η Προθεσμία

xristiana

Μικροσκοπικά ρομπότ από ανθρώπινα κύτταρα δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 23/1

xristiana