ΚεντρικήΟμορφιά

Blush: Έτσι θα το απλώσετε τέλεια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

21/8/2022

To blush είναι ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα μακιγιάζ. Κι εκείνο στο οποίο, δυστυχώς, πολλές δεν δίνετε μεγάλη σημασία.

Οι make up artists τονίζουν και επιμένουν πως δεν πρέπει ποτέ να βγαίνετε χωρίς να έχετε χαρίσει μια αίσθηση δροσιάς και μια πινελιά χρώματος στα ζυγωματικά σας. Είναι άλλωστε εκείνη που θα φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπο.

Οι περισσότερες από εσάς βέβαια διαμαρτύρεστε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε σωστά και υπάρχουν φορές που το αφαιρείτε μιας και δεν το έχετε απλώσει ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές.

Οι ειδικοί όμως δηλώνουν ότι είναι πανεύκολο και θα σας πάρει μόλις μερικά δευτερόλεπτα αρκεί να επιλέξετε το σωστό. Αν θέλετε ένα φυσικό φινίρισμα το blush σε μορφή κρέμας είναι ό,τι καλύτερο.

Επίσης, ταιριάζει τέλεια με το καλοκαιρινό σας look αφού δεν βαραίνει το δέρμα. Ταυτόχρονα χαρίζει μια φυσική λάμψη και μπορείτε να το απλώσετε σε μάτια και χείλη δημιουργώντας το ωραιότερο μονοχρωματικό look ever που είναι και το μεγαλύτερο trend της σεζόν.

Πως θα το απλώσετε: Εφαρμόζετε μικρή ποσότητα στο ειδικό σφουγγαράκι. Στη συνέχεια ταμπονάρετε στο πάνω μέρος της παλάμης σας ώστε να απομακρύνετε την περιττή ποσότητα.

Τέλος ταμπονάρετε απλά στα ζυγωματικά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα που θα εφαρμόσετε. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με το πινέλο για blush.

Η σωστή απόχρωση: Αν έχετε ανοιχτό τόνο επιδερμίδας οι ροδακινί και κοραλί τόνοι είναι ότι καλύτερο για εσάς. Αν πάλι έχετε μεσαίο τόνο επιλέξτε ροζ και μοβ αποχρώσεις.

Ενώ αν έχετε σκούρα επιδερμίδα τότε θα πρέπει να απλώσετε blush σε καφέ-κόκκινη απόχρωση καθώς και berry.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Σεισμός τώρα 3,7 Ρίχτερ στη Λαυρεωτική

xristiana

Επιστημονική Εσπερίδα για τα αυτοάνοσα νοσήματα

xristiana

7 προβλήματα στα νύχια που πρέπει να μην αγνοήσετε

xristiana