ΚεντρικήΟμορφιά

Spa Experience: Κάνε μία επαγγελματική θεραπεία προσώπου μόνη σου στο σπίτι

17/4/2023

Aυτή την περίοδο που μάλλον έχεις άδεια είναι η καλύτερη ευκαιρία να περιποιηθείς το πρόσωπό σου. Αν δε μπορείς να επισκεφτείς ένα εξειδικευμένο χώρο για να σου το προσφέρει υπάρχει τρόπος να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

Για να πετύχεις την απόλυτη αίσθηση σπα φρόντισε ο χώρος σου να είναι καθαρός και τακτοποιημένος. Επίλεξε χαμηλό φωτισμό και βάλε χαλαρωτική μουσική.

Το τέλειο άρωμα παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο στην εμπειρία αυτή οπότε αν έχεις έναν υγραντήρα ή διαχυτή αρωμάτων γέμισέ τον με άρωμα λεβάντας ή κέδρου για χαλάρωση, με μέντα για ενέργεια ή με πορτοκάλι για μείωση του άγχους.

Στη συνέχεια προχώρησε με τη περιποίηση του προσώπου σου ξεκινώντας με τον καθαρισμό. Το επόμενο βήμα είναι η απολέπιση που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου.

Επίλεξε μια μάσκα προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και ταυτόχρονα άπλωσε τη κρέμα ματιών σου.

Αφού αφήσεις να δράσουν τα συστατικά ξέπλυνε το πρόσωπό σου και εφάρμοσε μια τονωτική λοσιόν. Το τελευταίο και σημαντικότερο βήμα είναι η ενυδάτωση, οπότε βάλε την ενυδατική σου κρέμα ή έναν ενυδατικό ορό και κάνε μασάζ με τα χέρια σου ή ένα jade roller.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 14/2

xristiana

Το λευκό αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ντουλάπα μας – Πώς θα το φορέσεις;

xristiana

Time for beauty news

xristiana