ΚεντρικήΟμορφιά

Μαλλιά: Φτιάξτε μόνες σας το πιο ενυδατικό leave in conditioner!

21/8/2022

Τα έχετε ταλαιπωρήσει πολύ τα μαλλιά σας το είδαμε και πρέπει να σας μαλώσουμε. Μάλλον δεν ακολουθείτε τις συμβουλές μας όσον αφορά στην περιποίηση τους στις διακοπές.

Αρχικά θα πρέπει να απλώνετε αντηλιακό σπρέι κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο και μάλιστα έτσι ώστε να παραμένουν ενυδατωμένα και απαλά. Η θάλασσα, ο ήλιος και το χλώριο της πισίνας τα ξηραίνει και τα ξεθωριάζει. 

Ευτυχώς η ζημιά δεν είναι ανεπανόρθωτη. Οι ειδικοί μάλιστα σας έχουν μια έκπληξη. Πρόκειται για ένα leave in conditioner που θα φτιάξετε μόνες σας. Στο νεσεσέρ σας υπάρχει σίγουρα μια μάσκα ή ένα conditioner. Θα χρειαστείτε ένα από τα δύο.

Η συνταγή έχει ως εξής: Αρχικά γεμίζετε μέχρι τη μέση με νερό ένα μικρό μπουκάλι με σπρέι. Στη συνέχεια προσθέτετε μία κουταλιά της σούπας μάσκα ενυδάτωσης ή conditioner.

Το ανακινείτε καλά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Το leave in conditioner είναι έτοιμο για χρήση. Μπορείτε να το απλώνετε ενώ είστε στη θάλασσα ή το πρωί πριν φύγετε.

Τα μαλλιά σας θα ενυδατωθούν και παράλληλα θα αποκτήσουν και πάλι λάμψη και απαλότητα. Εσείς πρέπει απλά να τα προστατεύσετε.

Φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας στην παραλία καπέλο ή ένα μαντήλι. Αμέσως μόλις βγείτε από τη θάλασσα ή την πισίνα ταμπονάρετε απαλά ώστε να απομακρύνετε την υγρασία και φορέστε ένα από τα δύο.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διεθνής αγώνας σφαιροβολίας “THE HERO” στο Λάυριο

xristiana

Τα 3 κορυφαία skincare trends του 2023 εγγυώνται μια ορατά πιο νεανική επιδερμίδα

xristiana

Τι είναι η ΑΜΗ ή αλλιώς αντιμυλλέριος ορμόνη

xristiana