ΚεντρικήΟμορφιά

5 σετ περιποίησης προσώπου που θα δώσουν τέλος στις λεπτές γραμμές

10/8/2022

Τα προϊόντα που θα αφήσουν την επιδερμίδα σου πιο λεία και απαλή από ποτέ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπάμε τα σετ περιποίησης προσώπου. Ο πρώτος είναι ότι η κάθε εταιρεία σχεδιάζει τα προϊόντα της ώστε να αλληλεπιδρούν καλά μεταξύ τους, ενισχύοντας το ένα τη δράση του άλλου. Έπειτα, όταν έχουμε στη διάθεσή μας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, είναι πιο πιθανό να ακολουθήσουμε πιστά το τελετουργικό περιποίησης, φροντίζοντας τον εαυτό μας όπως του αξίζει. Και φυσικά, ένα σετ κοστίζει πάντα λιγότερο από ό,τι αν αγοράζαμε το κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Το τελευταίο ισχύει ακόμη περισσότερο στην περίπτωση που επιλέξουμε για τις αγορές μας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το SHOPFLIX.gr, όπου πέρα από τις σταθερά συμφέρουσες τιμές και την τεράστια ποικιλία σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς, αυτή την περίοδο βρίσκουμε και εκπτώσεις που αγγίζουν το 80%.

Άλλος ένας λόγος που μας κάνει να το επιλέγουμε για τις αγορές μας, είναι το γεγονός ότι είναι πάντα συνεπές στην ημερομηνία παράδοσης που εμφανίζει κατά την παραγγελία, ώστε να ξέρουμε πως ό,τι και αν παραγγείλουμε θα φτάσει στην πόρτα μας εγκαίρως, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είμαστε. Και με τη νέα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, ακόμη και αν τα προϊόντα που βάλαμε στο καλάθι μας προέρχονται από διαφορετικά καταστήματα, θα φτάσουν ταυτόχρονα, διευκολύνοντάς μας ακόμη περισσότερο.

Με λίγα λόγια, αν ψάχνεις κι εσύ για ένα σετ περιποίησης προσώπου που θα καταπολεμήσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ξέρουμε πού να κοιτάξεις. Για την ακρίβεια, έχουμε και ορισμένες προτάσεις που πιστεύουμε ότι θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Σετ Περιποίησης Apivita Queen Bee Rich Texture Cream 50ml & Premium Face Roller

Αν εξακολουθείς να μην έχεις δοκιμάσει τη μαγεία του face roller, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Άλλωστε, στην προκειμένη περίπτωση θα το παραλάβεις ως δώρο, μαζί με την Queen Bee Rich Texture Cream της Apivita, που είναι ιδανική για ξηρές επιδερμίδες.

Εφαρμόζοντας την πλούσια, βελούδινη κρέμα και χρησιμοποιώντας έπειτα το roller, θα τη βοηθήσεις να εισχωρήσει πιο αποτελεσματικά στην επιδερμίδα σου. Η ίδια η εξαιρετική σύνθεση της Apivita, που στηρίζεται σε φυσικά συστατικά όπως ο βασιλικός πολτός, θα καταπραΰνει και θα ενυδατώσει σε βάθος το πρόσωπό σου, χαρίζοντάς του πιο νεανική όψη και κρατώντας μακριά τα σημάδια του χρόνου.

Αγόρασέ το από 45,90€.

Σετ Περιποίησης Προσώπου L’ Oreal Paris Revitalift Filler Αμπούλες 7 τμχ, Κρέμα Ημέρας 50 ml και Κρέμα Νυχτός 50 ml

Αισθάνεσαι ότι το πρόσωπό σου δείχνει κάπως κουρασμένο; Η σειρά Revitalift Filler της L’Oreal Paris ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται η επιδερμίδα σου για να ανακτήσει τη σφριγηλότητά της.

Εμπλουτισμένη με την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέως σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας, η σειρά σου προτείνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας και αποκατάστασης. Θα ξεκινήσεις εφαρμόζοντας κάθε βράδυ για μια εβδομάδα τις αμπούλες σε έξι βασικά σημεία του προσώπου, για εντατική ενυδάτωση και ανόρθωση κι έπειτα θα συνεχίσεις με τις κρέμες ημέρας και νύχτας, για να δεις τον χαμένο όγκο να επιστρέφει χάρη στο fibroxil, ένα συσφικτικό εκχύλισμα φυσικής προέλευσης.

Αγόρασέ το από 45,28€.

Σετ Περιποίησης Lierac Arkeskin Rebalancing Comfort Day με Κρέμα Προσώπου

Για την ώριμη επιδερμίδα, έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία οι συνθέσεις των προϊόντων που χρησιμοποιείς να είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της. Το σετ της Lierac καλύπτει αυτές τις προϋποθέσεις και με το παραπάνω.

Τόσο η Κρέμα Ημέρας όσο και η Κρέμα Νύχτας Arkéskin είναι εμπνευσμένες από τη Χρονοβιολογία και αξιοποιούν τον συνδυασμό συστατικών με 96% φυσική προέλευση για να αποκαταστήσουν την ισορροπία της επιδερμίδας στη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και να απαλύνουν τα σημάδια της ορμονικής γήρανσης, όπως η ξηρότητα και η απώλεια πυκνότητας και σφριγηλότητας. Το αποτέλεσμα; Βαθιά θρέψη χωρίς αίσθηση λιπαρότητας, ενυδάτωση και λείανση.

Αγόρασέ το από 24,78€.

Σετ Περιποίησης Προσώπου La Roche Posay Retinol B3 Serum 30 ml, Eau Micellaire Ultra 50 ml & Anthelios Age Correct SPF 50 3 ml

Ιδανικό για την επιστροφή σου από τις διακοπές, αλλά και για τη διάρκειά τους, το σετ περιποίησης προσώπου της La Roche Posay κάνει τα πάντα για να σε προστατεύσει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Τονωτικό και αναζωογονητικό, το αντιρυτιδικό συμπύκνωμα ρετινόλης με βιταμίνη Β3 αναπλάθει την επιδερμίδα που έχει ταλαιπωρηθεί από την έκθεση στον ήλιο, καταπολεμώντας τα σημάδια της φωτογήρανσης, τις βαθιές ρυτίδες και την ανομοιόμορφη όψη, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με την ενυδατική σου ή και μόνο του. Μαζί του, αποκτάς και ένα La Roche Posay Micellar Water για πολύ ευαίσθητο δέρμα, που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και απομακρύνει τους ρύπους, αλλά και το εξαιρετικό αντηλιακό Anthelios Age Correct με SPF50 που προστατεύει την επιδερμίδα σου από τα σημάδια της φωτογήρανσης.

Αγόρασέ το από 26,56€.

Σετ Περιποίησης Apivita Bee Radiant Gel Balm με Κρέμα Προσώπου και Serum

Ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τις πρώτες ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, το σετ της Apivita θα αφήσει την επιδερμίδα σου αισθητά πιο σφριγηλή, λαμπερή και ενυδατωμένη ήδη από την πρώτη εφαρμογή.

Θα εκτιμήσεις την ελαφριά υφή τζελ της κρέμας προσώπου, με την ευχάριστη, δροσερή αίσθηση, αλλά και τα άμεσα αποτελέσματα του ορού ενεργοποίησης λάμψης που κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται το όνομά του. Ο αφρός καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού ανήκει στα πλέον δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας – και όχι άδικα. Αν ετοιμάζεσαι για διακοπές, το σετ τυχαίνει να έχει ιδανικό μέγεθος για τη βαλίτσα σου, ενώ έρχεται μέσα σε ένα βολικό νεσεσέρ.

Αγόρασέ το από 20,51€.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.vita.gr

Related posts

Πατάτες με κιμά ογκρατέν

xristiana

Παρατείνεται η καλοκαιρία στη χώρα μας και τη Μεσόγειο – Πώς σχετίζεται το φαινόμενο με την πρωτοφανή ψυχρή εισβολή στις ΗΠΑ

xristiana

Βραδιά αγάπης για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ 

xristiana