ΚεντρικήΟμορφιά

Έτσι θα αποκτήσουμε λαμπερά μαλλιά στο λεπτό

26/8/2022

Τα υγιή, λαμπερά μαλλιά σίγουρα είναι το ζητούμενο όλων μας. Ο εγγυημένος τρόπος για να τα αποκτήσουμε είναι οι κανόνες που όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε. Λούσιμο με ένα σαμπουάν κατάλληλο για τον τύπο μας, οπωσδήποτε μία θρεπτική μάσκα και κοντίσιονερ, τριμάρισμα κάθε μήνα, αποχή από τα θερμά εργαλεία στάιλινγκ κ.ά.

Ωστόσο οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δε μας επιτρέπουν πάντα να ακολουθούμε ευλαβικά μία τέτοια ρουτίνα περιποίησης. Πώς λοιπόν θα αποκτήσουμε αστραφτερά μαλλιά όπως αυτά που βλέπουμε στις celebrities χωρίς όμως θερμό στάιλινγκ; Ακολουθούμε τις παρακάτω γρήγορες και έξυπνες πρακτικές που θα μας δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

#Hair Gloss ή Color Gloss

Πρόκειται για μια τονωτική θεραπεία με χρώμα που «ζωντανεύει» θεαματικά τη βαφή μας. Επιλέγουμε το ανάλογο hair gloss ανάλογα με την απόχρωσή μας, ωστόσο υπάρχει και το διαφανές hair gloss που μεταμορφώνει τα θαμπά, ταλαιπωρημένα μαλλιά είτε είναι φυσικά είτε βαμμένα. Το αποτέλεσμά της θεραπείας διαρκεί 6 εβδομάδες περίπου και δεν μπορεί να αντικαταστήσει την μόνιμη βαφή. Μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι, εφόσον αποτελεί μία πολύ εύκολη και απλή διαδικασία.

#Lamellar θεραπείες

Αν επιθυμούμε άμεση λάμψη, ενυδάτωση και λείανση στα μαλλιά μας, τότε αναζητάμε το  lamellar, που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι. Μετά το λούσιμο, εφαρμόζουμε στα μήκη και τις άκρες τη συγκεκριμένη εξειδικευμένη σύνθεση που μοιάζει με νερό και ξεβγάζουμε αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε. Τα πανίσχυρα επανορθωτικά συστατικά της αναδομούν την τρίχα και βελτιώνουν τον κυματισμό των σγουρών και σπαστών.  Ιδανική θεραπεία λάμψης και για τα λεπτά, ίσια μαλλιά καθώς η θεραπεία lamellar δεν τα βαραίνει.

#Serum λάμψης

Δε χρειάζεται συστάσεις αυτός ο απλός κλασικός τρόπος, που προσφέρει λάμψη στα μαλλιά μέσα σε δευτερόλεπτα. Τα περισσότερα serum λάμψης βασίζονται στις σιλικόνες, οι οποίες «ντύνουν» την επιφάνεια της τρίχας με ένα μικροφίλμ λειαίνοντας την και προστατεύοντάς την από το φριζάρισμα.

#Σπρέι με έλαια

Πλούσια σε βιταμίνες και ενυδατικά στοιχεία, προσφέρουν έξτρα απαλότητα συμβάλλοντας στην υγεία και την ανθεκτικότητα της τρίχας. Παράλληλα προστατεύουν τις άκρες από την ψαλίδα και βέβαια επαναφέρουν τη λάμψη και τη μεταξένια υφή στα ταλαιπωρημένα μαλλιά με ένα ψέκασμα.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Νηστεία: 4 οφέλη για την υγεία

xristiana

“Κάτω από το φως των αστεριών”: Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τον Ιωνικό Σύνδεσμο

xristiana

Ιταλία: Παραλίες θα έχουν «κόφτη» στον ημερήσιο αριθμό επισκεπτών στη διάρκεια του καλοκαιριού

xristiana