ΚεντρικήΚοινωνικά

Το «Artemis Fight Night» για 3η χρονιά στο αίθριο Θέατρο, στο Μαρούσι

18/7/2022

Το Αrtemis Fight Night έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να καθηλώσει τους θεατές σε ένα fight show γεμάτο αγωνιστικές συγκινήσεις, στο αίθριο θέατρο (Λ. Κηφισιάς 219), στο Μαρούσι, στις 19 Ιουλίου 2022, στις 19:00.

Στη διάρκεια των αγώνων θα έχουμε τη συμμετοχή κάποιων εκ των καλύτερων αθλητών σχολών της πόλης, αλλά και της Ελλάδος σε αγώνες kick boxing και επαγγελματικής πυγμαχίας.

Φέτος, στο Artemis Fight Night ΙΙΙ, που έχει γινει πλέον θεσμός, συμμετέχουν αθλητές όχι μόνο από το Μαρούσι και την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, ενώ περιλαμβάνει 17 αγώνες, με 4 pre fights και 13 αγώνες στη main card, που αναμένεται να συναρπάσουν το κοινό́.

Διοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), ο Όμιλος Σωματικής Ευεξίας και Ευρωστίας του Στέλιου Πολίτη, ενώ την επιμέλεια και πρωτοβουλία έχει το γραφείο Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Υποστηρικτές είναι επίσης οι παγκόσμιες ομοσπονδίες WKU  και ISKA, με τους κανονισμούς των οποίων θα διεξαχθούν οι αγώνες, καθώς επίσης και ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας (ΣΕΠ). Η ISKA μάλιστα ηγείται κορυφαίων διεθνών διοργανώσεων όπως το Glory, Bellator, K1, Oktagon.

Πηγή: https://enypografa.gr

Related posts

Έχεις ψαλίδα; Με αυτά τα tips όχι πια

xristiana

Δράσεις Για Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία

xristiana

Στον τροπικό της παπάγιας για ακόμα πιο όμορφη επιδερμίδα!

xristiana