ΚεντρικήΟμορφιά

Θέλετε το άρωμά σας να διαρκεί όλη μέρα; Να τι πρέπει να κάνετε!

18/7/2022

Κάθε μέρα λίγο πριν βγείτε από το σπίτι φοράτε το αγαπημένο σας άρωμα. Το πιθανότερο είναι λίγες ώρες μετά η εσάνς να έχει εξαφανιστεί με αποτέλεσμα να πρέπει να το ανανεώσετε ειδικά αν έχετε κανονίσει να βγείτε. Δεν γίνεται δουλειά όμως έτσι. Το ζητούμενο είναι να παραμένει στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εμείς λοιπόν, που αντιμετωπίζαμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ψάξαμε και μάθαμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε το άρωμα μας να παραμένει αναλλοίωτο.

Φυσικά θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά μας. Τα οποία είναι περισσότερα από ένα.

Δημιουργήστε τη σωστή αρωματική βάση: Αυτό σημαίνει ότι αμέσως μετά το ντους πρέπει να απλώσετε μια ενυδατική κρέμα. Ιδανική εκείνη που ανήκει στην ίδια αρωματική σειρά με την αγαπημένη σας εσάνς. Διαφορετικά επιλέξτε μια super ενυδατική φόρμουλα χωρίς άρωμα. Αν το δέρμα σας συγκρατεί την υγρασία τότε το άρωμα σας θα παραμείνει στη θέση του για ώρες.

Ψεκάστε στα θερμά σημεία: Το σωστό είναι να βάζετε το άρωμα σας στα σημεία του σώματος που η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή όπως για παράδειγμα πίσω από τα αυτιά και το λαιμό. Μια πολύ καλή ιδέα είναι επίσης να απλώνετε στα συγκεκριμένα σημεία solid perfume.

Βρείτε τις νότες σας: Αν σας αρέσουν τα λουλουδένια αρώματα αλλά έχετε παρατηρήσει ότι εξαφανίζονται μέσα σε λίγη ώρα θα πρέπει να επιλέξετε μια εσάνς που να περιέχει πιο δυνατά συστατικά όπως είναι το κίτρο για παράδειγμα. Επίσης κέδρος, πατσουλί, κεχριμπάρι και vetiver είναι αρωματικές νότες με διάρκεια.

Αρωματίστε τα ρούχα σας: Υπάρχουν συγκεκριμένα υφάσματα που συγκρατούν τις αρωματικές νότες και μάλιστα για αρκετό καιρό. Πρόκειται για το κασμίρι αλλά και το μετάξι καθώς επίσης το λινό και το βαμβακερό. Ψεκάστε τα αγαπημένα σας ρούχα στο σημείο που βρίσκεται το ταμπελάκι ώστε να αποφύγετε τυχόν λεκέδες. Παράλληλα μπορείτε να αρωματίσετε και το εσωτερικό της τσάντας ή του βραδινού σας clutch.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δήμος Βοΐου: Ερωτηματολόγιο για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας ΣΑΠ

xristiana

Ζυμαρικά με κρεμώδη σάλτσα κολοκύθας

xristiana

Ρεύμα: Η «ανάσα» στις τιμές κράτησε μόνο δύο μέρες

xristiana