ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο… Σασμός Έρχεται Στα Λουτρά Λαγκαδά Για Καλό Σκοπό

7/7/2022

Στους ρυθμούς της κρητικής μουσικής θα ταξιδέψει για πρώτη φορά το κοινό της Βόρειας Ελλάδας ο καλλιτέχνης Ηλίας Παλιουδάκης, με μια μοναδική συναυλία το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 21.00 στα Λουτρά Λαγκαδά.

Ο έντεχνος καλλιτέχνης από την Κρήτη που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Σασμός», ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει με τη λύρα του. Σε αυτή τη μουσική διαδρομή διάρκειας τριών ωρών και με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια που θα ακολουθήσει, ο καλλιτέχνης με ενθουσιασμό έχει ξεχωρίσει αγαπημένα τραγούδια μέσα από εξαίρετους σπουδαίους συνθέτες όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Μαρκόπουλου και του Σταύρου Ξαρχάκου, Μάριο Τόκα, δημιουργώντας έτσι ένα μουσικό συνονθύλευμα μελωδιών από την Κρήτη ως τον Βαρδάρη.

Η συγγένεια με την Κρήτη και η τεράστια συνάφεια με τη μουσική παράδοση του ερμηνευτή Ηλία Παλιουδάκη, έχει δημιουργήσει ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που το ριζίτικο έρχεται και αγκαλιάζει το καλό έντεχνο τραγούδι, προκαλώντας ξεχωριστά και ιδιαίτερα ακούσματα δεμένα μεταξύ τους!

Παρουσίαση: Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΑΕΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ BASKETBALL – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ»
Είσοδος: 10 €
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Η ώρα της παραγγελίας

xristiana

Ενεργειακός διαμεσολαβητής: Ξεκινά σήμερα (1/2) για διαφορές με προμηθευτές

xristiana

«Εγώ & Εσύ, Μαζί!…Για Καλό Σκοπό!»: Εκδήλωση Στη Λάρισα

xristiana