News ΑΜΕΑΚεντρική

Εκδόθηκαν Οι Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 3Κ Και 4Κ Με 40 Θέσεις Για Άτομα Με Αναπηρία Και Συγγενείς

7/7/2022

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η με αριθμό 3Κ/2022 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 37/τ. Α.Σ.Ε.Π./28.06.2022που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων ογδόντα τριών (283) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ), στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ-πρώην ΑΔΙΠ-), στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠαΠελ), στο Πάντειον Πανεπιστήμιο, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Υπάρχουν 28 θέσεις για άτομα με αναπηρία 50% και 14 για άτομα που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και τα τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 11 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 και λήγει στις 26 Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Επίσης, γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η με αριθμό 4Κ/2022 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 36/τ. Α.Σ.Ε.Π./28.06.2022) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν  είκοσι (120) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης  στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (Ανεξάρτητη Αρχή) και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού  Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) (Ανεξάρτητη Αρχή), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Υπάρχουν 12 θέσεις για άτομα με αναπηρία 50% και 6 για άτομα που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και τα τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 13 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 28 Ιουλίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Τα Φ.Ε.Κ. έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά.

Πηγή: https://www.esamea.gr

Related posts

Τοστ αβοκάντο με καπνιστό σολομό και κατσικίσιο τυρί

xristiana

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Αρχίζουν Προγράμματα Άσκησης Για ΑμεΑ

xristiana

«Μητέρα Μονογονέας: Προκλήσεις & Ενδυνάμωση»

xristiana