ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτό είναι το μυστικό για να είσαι πάντα όμορφη στις φωτογραφίες

4/7/2022

Αναρωτιέσαι πώς γίνεται οι stars και οι celebrities να δείχνουν πάντα όμορφες στις φωτογραφίες; Ε, λοιπόν, ανακαλύψαμε το μυστικό τους!

Όχι δεν είναι μόνο η ομάδα τους που προσέχει το μακιγιάζ, τα ρούχα και τα μαλλιά τους.

Υπάρχει ένα κόλπο στο οποίο όλοι ορκίζονται και εμείς σας το παρουσιάζουμε. Μπορεί να σας φανεί λιγάκι δύσκολο στην εφαρμογή, αλλά με λίγη εξάσκηση θα τα τα καταφέρετε.
Έτοιμες να το δοκιμάσετε;
Εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να γύρετε ελαφρά το κεφάλι σας προς την καλή σας πλευρά (αυτό που λένε το “καλό προφίλ”) και να χαμηλώσετε ελάχιστα το πηγούνι σας. Τώρα χαμογελάστε ή μηδιάστε.

Βρείτε την καλή σας πλευρά
Λοιπόν δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την ανακαλύψετε από τη δοκιμή. Αν και σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Wake Forest, της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ, συνήθως η καλύτερη πλευρά μας είναι η αριστερή. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιο εκφραστικοί από αυτό το προφίλ!

Γιατί πετυχαίνει;
Το ελαφρύ σκύψιμο του κεφαλιού είναι ένας «υποχθόνιος» τρόπος να μειωθούν γωνίες που δεν σας κολακεύουν και να κρυφτούν σκιές που τονίζουν εκείνα που δεν θέλουμε. Όσο για το πηγούνι που έρχεται λιγάκι πιο μπροστά και χαμηλά κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο αδύνατο!

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τι τρώει μια διαιτολόγος στα γιορτινά τραπέζια για να μην πάρει κιλά

xristiana

Πώς να αντιμετωπίσεις την φθινοπωρινή απώλεια μαλλιών

xristiana

Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Odessa Classics | 9-13/6

xristiana