ΚεντρικήΟμορφιά

To πανεύκολο eyelash hack για φυσικές, γυριστές βλεφαρίδες όλη μέρα

4/7/2022

Ο πλούσιος όγκος και το μήκος στις βλεφαρίδες είναι ο διακαής πόθος όλων των γυναικών. Όλες μας θέλουμε μακριές, πλούσιες και γυριστές βλεφαρίδες, που με τη χάρη τους θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το σχήμα των ματιών αλλά και θα δώσουν ένταση στο βλέμμα μας.

Τελευταία, υπάρχουν πολλές τεχνικές που έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς και χαρίζουν το εφέ των πλούσιων, μακριών και πολύ γυριστών βλεφαρίδων (βλ. lash lift, lash extensions κλπ). Έχουν ένα ημιμόνιμο αποτέλεσμα και δεν ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τις βλεφαρίδες, ενώ η τιμή τους είναι αρκετά προσιτή. Υπάρχει ωστόσο κι ένας πιο γρήγορος και εντελώς ανέξοδος τρόπος για να πετύχεις ονειρεμένες, γυριστές βλεφαρίδες που θα κρατήσουν όλη μέρα. Πώς;

Αρχικά, η μάσκαρα ως γνωστόν μπορεί να κάνει θαύματα, οπότε προτείνουμε να εφοδιαστείς με μια μάσκαρα που να χαρίζει όγκο και μήκος ενώ ταυτόχρονα να διαχωρίζει τις τρίχες χωρίς να τις κολλάει και να δημιουργεί ενοχλητικά κομπάκια. Στη συνέχεια, και αφού τις έχεις ήδη γυρίσει με το ειδικό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες, σταθεροποίησε το αποτέλεσμα στεγνώνοντάς τες με το σεσουάρ.

Απλά, φρόντισε να κρατάς το πιστολάκι σε μεγάλη απόσταση ώστε να μην καείς και ρύθμισε τον αέρα στη χαμηλή σκάλα.

Πηγή: https://www.missbloom.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΥΠΕΝ: Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός της απολιγνιτοποίησης

xristiana

Πολλαπλή Σκλήρυνση: Ο ξαφνικός κνησμός είναι από τα πιο απρόσμενα και άγνωστα πρώιμα συμπτώματα

xristiana

Δελτίο καλών ειδήσεων

xristiana