ΚεντρικήΟμορφιά

8 τρόποι για να τονίσεις τη μέση σου

28/6/2022

Η μόδα έχει πολλά τρικ που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μια άψογη εμφάνιση, που θα σε κολακεύει και θα “καλύπτει” με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες. Έτσι, αν διαθέτεις σωματότυπο “κλεψύδρα”, ο καλύτερος τρόπος για να τον αναδείξεις είναι να τονίσεις τη μέση σου.

 1- Οτιδήποτε ψηλόμεσο: Επίλεξε ένα παντελόνι ή μια φούστα που θα τελειώνει πάνω από τον αφαλό σου, η επιλογή αυτή τονίζει τη μέση σου και “αγκαλιάζει” ιδανικά τις καμπύλες σου.

 2- Οι κάθετες ρίγες: Ο γενικός κανόνας λέει ότι οι κάθετες ρίγες “κόβουν” πόντους και δίνουν μπόι, αξιοποιήσέ τες για να κολακεύσεις τον κορμό σου.

 3- Τα φαρδιά παντελόνια: Εκτός του ό,τι “καμουφλάρουν” και δεν τονίζουν την περιφέρεια, δημιουργούν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο κάτω και το πάνω μέρος του κορμού σου, τονίζοντας τη μέση σου- κι όχι τα “αδύνατα” σημεία.

4- Οι μπλούζες peplum: Ένα πολύ κολακευτικό κομμάτι, οι μπλούζες ή σακάκια ή ακόμα και φούστες peplum είναι ιδανικές γιατί “κόβουν”, “καμουφλάρουν” (κοιλίτσα και περιφέρεια) και κολακεύουν.

 5- Ένα στενό φόρεμα με “λωρίδες” στα πλαϊνά: Το trick αυτό τραβάει τα βλέμματα στον κορμό και τη μέση και κολακεύει τη σιλουέτα – κλεψύδρα.

 6- Wrap φόρεμα: Έχουν γίνει must επιλογή και κολακεύουν πολύ τις σιλουέτες με καμπύλες, ενώ τονίζουν τη μέση και το μπούστο.

 7- Σακάκι με ζώνη στη μέση: Θα τονίσει τη μέση σου και θα τραβήξει τα βλέμματα εκεί.

 8- Η ζώνη στη μέση γενικά: Τονίζει τη μέση και, όπως και προηγουμένως, θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Skincare tips για το λαιμό και το ντεκολτέ

xristiana

Καιρός: Πάνω από τους 20 βαθμούς το θερμόμετρο

xristiana

Τζίντζερ στην εγκυμοσύνη: Τα οφέλη και πώς να το χρησιμοποιήσετε

xristiana