ΚεντρικήΟμορφιά

Νύχια όμορφα, χωρίς μανικιούρ;

28/6/2022

Όσο κι αν μας αρέσει τα νύχια μας να είναι βαμμένα με αγαπημένα, έντονα ή παστέλ χρώματα, έρχεται εκείνη η στιγμή που θέλουμε τα νύχια μας να είναι απλά και χωρίς μανικιούρ.

Φυσικά, προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να είναι περιποιημένα, να φαίνονται και να είναι πραγματικά υγιή.

Το ήξερες όμως ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι εκτός από το μανικιούρ, που μπορούν να κάνουν τα νύχια σου να φαίνονται όμορφα;

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και θα δεις άμεσα τη διαφορά

1. Bάλε στη διατροφή σου περισσότερα αυγά
Αν βάλεις περισσότερα αυγά, μοσχάρι, ψάρι αλλά και κοτόπουλο στη διατροφή σου, θα δεις τα νύχια σου να αλλάζουν προς το καλύτερο (σταδιακά). Η πρωτεΐνη που θα λαμβάνεις καθημερινά, θα δυναμώσει τα νύχια σου και θα τα κάνει πιο σκληρά.

2. Καθάρισέ τα από τους λεκέδες
Ανακάτεψε μια κουταλιά μαγειρική σόδα με χυμό μισού λεμονιού και δημιούργησε μια πάστα. Στη συνέχεια, τοποθέτησέ τη στα νύχια σου και με μια οδοντόβουρτσα κάνε ελαφρύ μασαζ. Άφησε το μείγμα για λίγα λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Θα εκπλαγείς με το πόσο θα καθαρίσουν οι λεκέδες στα νύχια σου!

3. Κράτησε τα νύχια σου κοντά και στρογγυλά
Όπως είναι λογικό, τα πολύ μακριά νύχια είναι δύσκολο να διατηρηθούν καθαρά και τέλεια. Λίγο η καθημερινότητα, λίγο τα νερά που ρίχνουμε στα χέρια μας, τα φθείρουν μέρα με τη μέρα. Έτσι, τα κοντά και στρογγυλά νύχια έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι ομοιόμορφα και σχεδόν τέλεια για πολλές μέρες.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Θαλάσσια Μπάνια Για Τους Οικονομικά Ευάλωτους Πολίτες

xristiana

Σεμινάριο Στην ΕΛΕΠΑΠ Για Τη Θεραπευτική Μέθοδο Lite Gait

xristiana

Το θρεπτικό ζυμαρικό που ενισχύει το ανοσοποιητικό και προστατεύει από καρδιαγγειακά και καρκίνο

xristiana