ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να κάνετε μόνες σας απίστευτα Baby Braids: Το χτένισμα που έχει γίνει viral στο TikTok

14/6/2022

Από τις κυρίαρχες τάσεις που έχουν υιοθετήσει και διάσημες σταρ.

Μια τάση στα μαλλιά που φαίνεται να κερδίζει έδαφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι άλλη από τα λεγόμενα baby braids, ένα στυλ που περιλαμβάνει δύο μικρά κοτσιδάκια- πλεξούδες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και έχουν υιοθετήσει αρκετές σταρ, μεταξύ των οποίων οι Χέιλι ΜπίμπερΝτούα ΛίπαΜπέλα ΧαντίντΚιάρα Φεράνι κ.α.

https://www.instagram.com/p/Cc0zJhhPk0u/?utm_source=ig_embed&ig_rid=81c7b7f0-4c62-4005-87f8-3f03f1528bf2

Η τάση ξεκίνησε αρχικά όταν η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε μια εμφάνιση με το συγκεκριμένο χτένισμα με baby braids στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2019, ενώ ένα χρόνο αργότερα ακολούθησαν τα βήματά της η Μπέλα Χαντίντ και η Ντεβόν Λι Κάρλσον στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Τώρα, τα baby braids είναι πλέον παντού και στο TikTok μια πληθώρα νεαρών γυναικών μοιράζονται tutorials για το πώς να πετύχουν το look των ’90s, αντλώντας έμπνευση τόσο από τις επιρροές του grunge όσο και από το street style που ήταν δημοφιλές εκείνη την εποχή.

Baby Braids: Το χτένισμα που έχει γίνει viral στο TikTok

Για να πετύχετε το πιο πρόσφατο cool girl look, ξεκινήστε κάνοντας μια μεσαία χωρίστρα στα μαλλιά σας. Πρτε ένα μικρό τμήμα μπροστά και κάντε μια λεπτή πλεξούδα στα τρία τέταρτα της διαδρομής προς τα κάτω. Στη συνέχεια, βουρτίστε τις άκρες των μαλλιών σας με μια βούρτσα για να μην ξετυλίγεται η πλεξούδα. Επαναλάβετε και από την άλλη πλευρά της χωρίστρας των μαλλιών για αυτό το φρέσκο και νεανικό χτένισμα που πλαισιώνει το πρόσωπο.

Μπορείτε, βέβαια, να κάνετε περισσότερες από δύο μικροπλεξούδες στο μπροστινό μέρος ή μπορείτε να στερεώσετε τις πλεξούδες με λαστιχάκια. Υπάρχουν, επίσης, πολλοί άλλοι τρόποι για να στιλιζάρετε, σύμφωνα με το Bustle. Μπορείτε, για παράδειγμα, να αφήσετε τα μαλλιά σας χαλαρά είτε να τα δέσετε σε αλογοουρά με τις παιδικές πλεξούδες να παραμένουν έξω.

https://www.instagram.com/p/Cdf3__vqZ7q/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a4edc239-1c5e-4818-aa70-c2e550836e2b

Για να ενισχύσετε πραγματικά αυτό το στυλ που κάνει την επανεμφάνισή του, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε πούλιες, κλιπ πεταλούδαςχάντρες για τα μαλλιά ή μια μπαντάνα.

Τα baby braids είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε όλες τις καλοκαιρινές σας εκδηλώσεις, από μουσικά φεστιβάλ μέχρι εμφανίσεις στην παραλία ή τις βραδινές εξόδους για cocktails στο νησί.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή βίντεο: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

«Από τη Μεγάλη… στη Σύγχρονη Ελλάδα (Μέρος Β΄): Οι πρόσφυγες»

xristiana

2ο Διεπιστημονικό Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Για Τον Σακχαρώδη Διαβήτη

xristiana

Αντλησιοταμίευση Αμφιλοχίας: Στο φουλ οι μηχανές και αλλαγή στον τρόπο εκταμίευσης της ενίσχυσης (pics)

xristiana