ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτά είναι τα 5 beauty tips που χρειάζεσαι για το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!

19/6/2022

Mακιγιάζ, μαλλιά, επιδερμίδα! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου

Μακιγιάζ

Χρησιμοποίησε σωστά το bronzer. Αν μπορούσαμε να πούμε μόνο μία συμβουλή, αυτή θα ήταν πως το bronzer δεν είναι επιλογή για βάση και δεν το φοράς σε όλο σου το πρόσωπο. Περιορίσου στα μήλα του προσώπου αν θέλεις λίγο χρωματάκι ή πέρνα απαλά το βουρτσάκι στο μέτωπο και ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά σου. Σβήσε προσεκτικά τα τελειώματα και πρόσεξε λίγο παραπάνω τις μεταλλικές λάμψεις για να αποφύγεις την υπερβολική και ψεύτικη λάμψη.

Άλλαξε τις αποχρώσεις

Επειδή, πραγματικά, ποια θέλει να δείχνει σα να φοράει μια ψεύτικη μάσκα; Είναι ενοχλητικό αλλά ισχύει: καθώς το δέρμα σου αποκτά εκείνη την όμορφη, ηλιοκαμένη λάμψη, θα χρειαστείς διαφορετική απόχρωση βάσης και concealer που θα ταιριάζουν στα καλοκαιρινά σου χρώματα. Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις ενυδατική με χρώμα, σε ένα τόνο πιο σκούρο απ’ ότι θα διάλεγες για το χειμώνα.
Το tip του επαγγελματία: Βρες τη σωστή απόχρωση βάσης στο δέρμα του προσώπου και όχι στο χέρι σου, καθώς τα χέρια μας είναι συνήθως πιο μαυρισμένα από το υπόλοιπο σώμα.

Μαλλιά

Κράτα τα βρεγμένα. Προτού μπεις στη θάλασσα ή στην πισίνα, βρέξε τα μαλλιά σου. Έτσι οι τρίχες θα είναι εμποτισμένες με νερό οπότε θα εισχωρήσουν λιγότερα χημικά και αλάτι που καταστρέφουν την ποιότητά τους.

Φροντίδα της επιδερμίδας

Ενυδατώσου. Μπορεί να ενυδατώνεις λιγότερο εντατικά το δέρμα σου τώρα που πέρασε ο χειμώνας, αλλά και το καλοκαίρι η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική. Μια σταθερή ρουτίνα ενυδάτωσης μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σου! Το δέρμα σου είναι ένα φράγμα που σε προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος όπως η μόλυνση, τα βακτήρια και η αφυδάτωση και όταν το κρατάς ενυδατωμένο εκείνο το φράγμα δουλεύει αποτελεσματικά. Το ξηρό δέρμα είναι δυστυχισμένο, επιρρεπές στις βλάβες, γι’ αυτό χρησιμοποίησε καθημερινά μια απαλή ενυδατική που θα το προστατεύσει από παράγοντες που το ξηραίνουν όπως είναι ο ήλιος, το αλάτι και το χλώριο.

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρόσκληση Εκδήλωσης «Άνοια & Οικογένεια – Πως Συμπεριφερόμαστε Στους Ανθρώπους Με Άνοια» (ΑΚΤΙΟΣ)

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση συμμετοχής στη Δράση Κατάρτισης Ανέργων για εξυπηρέτηση ΑμεΑ στο Δήμο Αθηναίων

xristiana

Δεν ξεκινάει σήμερα ο αντιγριπικός εμβολιασμός στα φαρμακεία χωρίς συνταγή – Εκκρεμεί η ψήφιση του σχετικού άρθρου

xristiana