ΖώδιαΚεντρική

Αφεθείτε σε οτιδήποτε έχει δημιουργικό χαρακτήρα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με συναισθήματα πιο ανάλαφρα. Η ανάγκη να δώσουμε τη βοήθειά μας και να μοιραστούμε πράγματα με τους ανθρώπους που έχουμε στη καρδιά μας θα είναι έντονη ωστόσο η δυσαρμονική της όψη με τον Ερμή ενδέχεται να φέρει αντικειμενικά εμπόδια.

Μην πιέσετε καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει και αφεθείτε σε οτιδήποτε έχει δημιουργικό χαρακτήρα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα σας βάζει σε μια διαδικασία ονειροπόλησης, ανατρέχοντας σε παρελθοντολογικές καταστάσεις ή σκεπτόμενη/ος το μέλλον με περισσότερη δόση αισιοδοξίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, εκτιμήστε τις σκέψεις, τα όνειρα και τις προσδοκίες σας σήμερα και καλλιεργείστε όμορφα συναισθήματα γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η αναγνώριση των επιτευγμάτων σας από τους άλλους αυτή τη στιγμή έρχεται σε προτεραιότητα και οι δράσεις σας σήμερα θα είναι στοχευμένες προς αυτή τη κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η βοήθειά σας είναι πολύτιμη σήμερα για όσους την χρειάζονται πραγματικά και μπορείτε να την προσφέρετε χωρίς φόβο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες και την αυτό-εκτίμησή σας γενικότερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η σωστή εκτίμηση της κατάστασης που βρίσκεται μπροστά σας σήμερα και αύριο θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα μπορέσετε να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η θέλησή σας σήμερα μπορεί να μετακινήσει οποιοδήποτε εμπόδιο βρίσκεται στο δρόμο που έχετε επιλέξει. Συνδεθείτε με τα δημιουργικά σας κομμάτια και δείτε τις εναλλακτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, λίγα πράγματα μπορούν να σας κάνουν χαρούμενη/ο αυτή τη περίοδος ωστόσο σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες κατά την οποία μπορείτε πραγματικά να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και να νιώσετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η διαίσθησή σας σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε στις δράσεις και στην οργάνωση πραγμάτων που κάνετε αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προχωρήστε κατά βούληση ωστόσο μετριάζοντας τον παρορμητισμό σας γιατί η υφή της ενέργειας είναι αρκετά ρευστή και ασταθής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να σεβαστείτε τις επιθυμίες και τις ιδιαιτερότητες τόσο των άλλων όσο και τις δικές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας βοηθά να δείτε τα πράγματα από τα μάτια της καρδιά σας, φιλτραρισμένα από τα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Related posts

Βελτίωση του καιρού την Πέμπτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού παραμένει ο «Διομήδης»

xristiana

Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Αριστείδη Σαράφη

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Για Άτομα Με Αναπηρία Και Χρόνιες Παθήσεις

xristiana