ΚεντρικήΟμορφιά

Τι είναι τα cleansing balms;

16/5/2022

Σου αρέσει να βάφεσαι και προσέχεις κάθε λεπτομέρεια ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Μάλιστα, εφαρμόζεις διαφορετικά make up styles, ανάλογα με το outfit σου κάθε φορά. Μέχρι εδώ, όλα τέλεια. Αλλά τι γίνεται μετά; Το βράδυ, όταν επιστρέψεις σπίτι όμως πρέπει απαρέγκλιτα να κάνεις το εξής. Λεπτομερές ντεμακιγιάζ. Το ντεμακιγιάζ αποτελεί κομμάτι της καθημερινής περιποίησης και είναι ένα από τα βασικότερα βήματα πρόληψης της πρόωρης γήρανσης.

Υπάρχουν διάφορα προϊόντα καθαρισμού του προσώπου, κατάλληλα για τις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Στόχος είναι η αποτελεσματική αφαίρεση του make up αλλά και η αποφυγή πρόκλησης ερεθισμών. Τα καθαριστικά balms είναι ενυδατικά και oily προϊόντα ντεμακιγιάζ που καθαρίζουν σε βάθος και αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Αποτελούν τον πιο γρήγορο τρόπο να αφαιρέσεις αποτελεσματικά ακαθαρσίες και ρύπους από το πρόσωπο.

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις
Συνήθως η υφή τους μοιάζει oily, ωστόσο μόλις έρθουν σε επαφή με νερό μετατρέπονται σε απαλό γαλάκτωμα που απομακρύνει ακόμη και το πιο ισχυρό make up. Απλώνεις λίγη ποσότητα στα χέρια, την τρίβεις ήπια και στη συνέχεια κάνεις μασάζ στο πρόσωπο για 30 με 60 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά ξεπλένεις. Ένα ενυδατικό toner ή serum θα ολοκληρώσει τέλεια τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αγώνας ζωής… και ποδοσφαίρου για την μικρή Ευθυμία

xristiana

Πως να εφαρμόσεις σωστά το lip liner

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στις Αρχάνες

xristiana