ΚεντρικήΟμορφιά

2 μακιγιάζ για να αναδείξεις τα γαλανά σου μάτια

16/5/2022

Δεν είναι εύκολο να πετύχεις ένα μακιγιάζ που θα κολακεύει και θα αναδεικνύει τα μπλε μάτια σου, χωρίς να σε αγριεύει ή σε “θαμπώνει”.

2 μακιγιάζ που σε κολακεύουν

Μοβ αποχρώσεις σε σκιες ματιών
Το μοβ, η μίξη από κόκκινο και μπλε, είναι η ιδανική απόχρωση για σένα, καθώς έχει τη δυνατότητα να τονίζει το μπλε των ματιών σου και να δώσει έμφαση στο βλέμμα σου. Για τις πρωινές ώρες, μπορείς να επιλέξεις ανοιχτούς τόνους όπως το χρώμα της λεβάντας, ενώ το βράδυ μπορείς να πας σε κάτι πιο σκούρο, όπως το δαμασκηνί. Οι πιο σκούρες και πιο έντονες αποχρώσεις του μοβ μπορούν να συνδυαστούν και με απαλούς τόνους του ροζ για ένα “διάφανο” αποτέλεσμα.

Καφέ-bronze σκιες ματιών
Οι ζεστές αποχρώσεις του καφέ αλλά και του μπρούντζου θα τονίσουν το βλέμμα σου. Με το bronze θα δώσεις και μία λάμψη ιδανική για τις βραδινές ώρες. Μπορείς να επιλέξεις είτε ανοιχτούς είτε πιο σκούρους τόνους του καφέ και να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ των ματιών σου με μαύρη μάσκαρα και έντονο μολύβι ή eye liner.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

AIDS: Η πρώτη γυναίκα που θεραπεύτηκε από τον HIV

xristiana

Δωρεάν Διαδικτυακές Συνεδρίες Διαλέξεων Από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» Για Σχολικούς Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς Και Γονείς Του Νομού Θεσσαλονίκης

xristiana

Espresso makeup: Δοκιμάζουμε τη viral τεχνική του TikTok

xristiana