ΚεντρικήΟμορφιά

Μάθε πώς θα αποκτήσεις καθαρό, νεανικό δέρμα

28/5/2022

Όλες θέλουμε ένα κάθαρο, λαμπερό δέρμα! Βέβαια, από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν παράγοντες που το επηρεάζουν, όπως η διατροφή, η ενυδάτωση, η ρύπανση του περιβάλλοντος, τα συστατικά και προϊόντα που εφαρμόζουμε και ασφαλώς ο τρόπος που διαχειριζόμαστε το δέρμα μας.
Παρακάτω θα μάθεις πώς θα μπορέσεις να έχεις καθαρό δέρμα όλο το χρόνο.

Μη χρησιμοποιείς οποιοδήποτε προϊόν καθαρισμού
Κάθε τύπος επιδερμίδας έχει τις δικές του ανάγκες. Όσο τυπική κι αν είσαι με τον καθημερινό καθαρισμό, αν χρησιμοποιείς καθαριστικό που δεν είναι για τον τύπο της επιδερμίδας σου, δε θα έχεις ορατά αποτελέσματα. Βρες το κατάλληλο καθαριστικό και χρησιμοποίησέ το καθημερινά, πρωί και βράδυ.

Τόνερ, το απαραίτητο
Τα τόνερ είναι ένα βήμα καθαρισμού που ειδικά αν βάφεσαι καθημερινά δεν πρέπει να παραλείπεις. Αφού καθαρίσεις το πρόσωπο, το τόνερ έρχεται να αφαιρέσει όσα υπολείμματα μπορεί να έχουν μείνει στην επιδερμίδα, να την ενυδατώσει και όπως λέει η ίδια η λέξη του να την τονώσει, επαναφέροντας την ισορροπία του pH. Όπως ακριβώς και με τον αφρό καθαρισμού, το τόνερ πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματός σου.

Μη σπας σπυράκια
Όταν σπάμε μαυράκια ή σπυράκια μπορεί να προκληθεί ζημιά στο πρόσωπο, από ξεφλούδισμα μέχρι μόλυνση. Προτίμησε μάσκες και scrub, ώστε να απομακρύνεις το σμήγμα και να καθαρίσεις τους πόρους ή επιπλέον μπορείς να κάνεις βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπο, σε ινστιτούτο ή στο σπίτι.

Μάθε για την άργιλο
Η άργιλος δεν απευθύνεται μόνο σε λιπαρά ή ακνεϊκά δέρματα, αλλά υπάρχουν διαθέσιμα διαφορετικά είδη αυτού του πραγματικού θησαυρού και κάποιο σίγουρα θα ταιριάζει σε σένα. Με την άργιλο μπορούν να καθαρίσουν σε βάθος οι πόροι του δέρματος σου και σύντομα θα δεις διαφορά στην όψη και την υφή της επιδερμίδας.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Mismatced nails: Το τέλειο μανικιούρ για τις αναποφάσιστες και τολμηρές

xristiana

Μια Γαλαξιακή Θαλασσογραφία από το Hubble (βίντεο)

xristiana

Η Boehringer Ingelheim ανακοινώνει τις επικαιροποιημένες για το 2030 δεσμεύσεις της για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα

xristiana