ΚεντρικήΟμορφιά

Έχεις ξανθά μαλλιά; Τα μυστικά για να διατηρήσεις το χρώμα τους φωτεινό

28/5/2022

Αναρωτιέσαι πώς θα διατηρήσεις το ξανθό χρώμα των μαλλιών σου λαμπερό και ζωντανό; Ακολουθούν κάποιες απλές συμβουλές για να το πετύχεις.

 Η πρώτη και η πιο σημαντική κίνηση που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Τα εξειδικευμένα σαμπουάν και conditioner για ξανθά μαλλιά, που εξουδετερώνουν τους κίτρινους τόνους είναι απολύτως απαραίτητα. Επίσης θα μπορούσες μία φορά την εβδομάδα να χρησιμοποιείς και μία εξειδικευμένη μάσκα με χρωστικές ουσίες. Επίλεξε λοιπόν μία μάσκα που να ταιριάζει στην απόχρωση των μαλλιών σου, για να αναζωογονήσεις το χρώμα μέχρι το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Τα ξανθά μαλλιά απαιτούν εντατική φροντίδα ώστε να λάμπουν και να μην σπάνε. Το ζεστό και sexy αυτό χρώμα δεν αγαπά τη θερμότητα. Οπότε αν μπορείς άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Αν πάλι τα εργαλεία styling σού είναι απολύτως απαραίτητα, να χρησιμοποιείς πάντα ένα προϊόν θερμοπροστασίας και μη ξεχνάς να εφαρμόζεις ένα έλαιο περιποίησης στις άκρες των μαλλιών σου.

Επίσης καλό θα ήταν να επισκεφθείς τον κομμωτή σου, όταν δεις ότι το χρώμα σου έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, για να κάνεις μία πιο εξειδικευμένη θεραπεία ή ένα ρεφλέ και να επαναφέρει τη σωστή απόχρωση και τη ζωντάνια του χρώματος.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

2ο Online Εκπαιδευτικό Συνέδριο για γονείς

xristiana

Το πρωινό που ωφελεί το έντερό σας (video)

xristiana

Greece Race For The Cure® 2022: Οι Εγγραφές Άνοιξαν

xristiana