ΚεντρικήΟμορφιά

Sexy summer lips

27/4/2022

Το καλοκαίρι μάς δίνει πολλές ευκολίες στο μακιγιάζ μας, καθώς η επιδερμίδα μας από την ανοιχτόχρωμη, άτονη και άχρωμη απόχρωσή της, περνά στη χρυσαφένια λάμψη που δίνει ο ήλιος. Είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα στο μακιγιάζ, αλλά θέλει μέτρο, αφού το sunshining από το sunburning είναι μια ανάσα δρόμος.
Πάμε, τώρα, να δούμε ποια είναι τα χρώματα στο κραγιόν σου που θα αναδείξουν αυτή την καλοκαιρινή όψη σου.

Ροζ
Απόφυγε τα πολύ ανοιχτόχρωμα ροζ, αλλά και εκείνα με μοβ ή γκρι υποτόνους που μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει θαμπό και επίλεξε ένα true pink lipstick.

Κόκκινο
Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί το απόλυτο must σε κάθε ηλικία, αφού είναι ιδανικό τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Αν η επιδερμίδα σου διατηρεί την ανοιχτόχρωμη όψη της και το καλοκαίρι, θα σε κολακέψει περισσότερο ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε υποτόνους.

Nude
Το nude κραγιόν δεν μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ σου, γιατί θα σε βγάλει από τη δύσκολη στιγμή και τη μέρα εκείνη που δεν βάφτηκες καθόλου αλλά προέκυψε ραντεβού την τελευταία στιγμή. Μείνε μακριά από πολύ ανοιχτόχρωμα nude κραγιόν, που μοιάζουν με concealer, καθώς θα κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει πολύ θαμπό και άχρωμο.

Κοραλλί
Δεν υπάρχει πιο ταιριαστή απόχρωση στα χείλη για το καλοκαίρι. Αυτή την περίοδο, τα κοραλί κραγιόν έχουν την τιμητική τους κι αυτό είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο, αφού σε κολακεύουν εξαιρετικά.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μύκονος: Ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας – Χωρίς καρδιολόγο, παιδίατρο και ορθοπεδικό με μόνο ένα ασθενοφόρο

xristiana

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Καλαμάτα, ξερίζωσε δέντρα και έριξε κολώνες φωτισμού

xristiana

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: Προστατεύει η σαλπιγγεκτομή από τον καρκίνο των ωοθηκών;

xristiana